Απίστευτα καρφώματα στον διαγωνισμό του Ολ Σταρ, νικητής ο Γουόλ! (video)

O John Wall αναδείχτηκε νικητής του Dunk Contest, αφού ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη της Team East με ένα εκπληκτικό κάρφωμα.

Ο Paul George πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του, κάνοντας ταυτόχρονα στροφή 360 μοιρών, ο Ben McLemore πήδηξε πάνω από έναν… Θρόνο που καθόταν ο Shaquille O’Neal και o Damian Lillard έδωσε πάσα στον εαυτό του και πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του. Στο τέλος της βραδιάς, ωστόσο, το πιο θεαματικό κάρφωμα το έκανε ο John Wall, με το κοινό να του δίνει τη νίκη.

Ο γκαρντ των Wizards έκανε ένα από τα καλύτερα καρφώματα των τελευταίων χρόνων, όταν πήρε τη μπάλα πάνω από το κεφάλι της μασκότ της ομάδας του, τον “G-Man” την έφερε ανάμεσα στα πόδια του και κάρφωσε ανάποδα στο καλάθι, γνωρίζοντας την αποθέωση. Το κάρφωμα αυτό σφράγισε μάλιστα τη νίκη της Team East, που κέρδισε πανηγυρικά τη μονομαχία της με την Team West.

Στον πρώτο γύρο, που ήταν ο γύρος του Freestyle, οι Ross-Wall-George έδειξαν να έχουν καλύτερη χημεία μεταξύ τους από ότι οι Lillard-Barnes-McLemore, με τους τρεις κριτές (Dominique Wilkins, Magic Johnson, Julius Erving) να αποφασίζουν ομόφωνα να τους δώσουν τη νίκη. Το γεγονός αυτό, έδωσε την ευκαιρία στους νικητές να διαλέξουν την σειρά που θα διαγωνιστούν στον δεύτερο γύρο, διαλέγοντας να αγωνιστούν δεύτεροι σε κάθε μονομαχία.

Στον δεύτερο γύρο, ο Terrence Ross κέρδισε τον Damian Lillard με ψήφους 2-1 (Dominique, Erving ψήφισαν υπέρ του, με τον Magic Johnson να επιλέγει τον Lillard), ο Paul George κέρδισε τον Harrison Barnes και στο τέλος ο Wall κέρδισε τον McLemore.

Πηγή: nba.sport24.gr 

 

To Top