Απίστευτα πράγματα έγιναν στο δικαστήριο! Το ΙΚΑ άσκησε… κριτική για τον Αγκάνθο

Και τι δεν ακούστηκε στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης του άρρθου 99 στο δικαστήριο. Πέρα από την όποια συμπεριφορά του συνηγόρου του Σηφάκη που άναψε τα αίματα, ο εκπρόσωπος του ΙΚΑ άσκησε και… κριτική γιατί ο Άρης πήρε τον Αγκάνθο!

Λίγο μετά την κατάθεση του Γιάννη Ψηφίδη, σύμφωνα με την οποία ο Άρης μείωσε το μπάτζετ του και έριξε το βάρος στα νέα παιδιά “χτύπησε” ο συνήγορος του ΙΚΑ. «Εφόσον λέτε ότι η ομάδα στηρίζεται σε Ελληνες παίκτες και ότι έριξε αισθητά το μπάτζετ της, τότε πως προχώρησε στην αγορά του Αγκάνθο; Είναι ξένος παίκτης που αμείβεται με 190.000 ευρώ ακριβά…» είπε απευθυνόμενος στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ για να πάρει “πληρωμένη” απάντησση:

«Μάλλον δεν ασχολείστε με το ποδόσφαιρο για να ρωτάτε κάτι τέτοιο. Προσπαθείτε να υπονοήσετε ότι κάναμε σπατάλη που τον αποκτήσαμε. Ωστόσο, αγνοείτε το γεγονός ότι αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, του οποίου η παρουσία και η αγωνιστική αξία έχει κάνει πολλούς φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο κατά πολύ τα έσοδα από τα εισιτήρια. Παράλληλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που με τα γκολ του έχει βοηθήσει την ομάδα να πάρει βαθμούς και αν αυτή σωθεί, τότε θα έχει βάλει κι αυτός το λιθαράκι του. Από όποια σκοπιά και να δω την ερώτηση σας, τη θεωρώ άτοπη, καθώς και είχαμε το δικαίωμα να τον αποκτήσουμε και σπατάλη δεν κάναμε με το συμβόλαιο που του δώσαμε και την ομάδα έχει βοηθήσει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ερώτηση αυτή ακολούθησε της αποτυχημένης προσπάθειας να δείξει ο συνήγορος του ΙΚΑ ότι δεν εξυπηρετείται το χρέος προς την ΠΑΕ. “Δεν έχετε καταβάλλει εισφορές που υποχρεούστε μέχρι τις… 30 Απριλίου”, για να τον… επαναφέρει στην τάξη η πρόεδρος του δικαστηρίου και οι νομικοί του Άρη… υπενθυμίζοντάς του ότι το ημερολόγιο λέει 12 Απριλίου!

To Top