Απίστευτα πράγματα στην πλάτη του συλλόγου! O Άρης, τα… “μανατζερικά” και τα παιχνίδια των “πρόθυμων”!

Η ιστορία είναι πολύ νωπή για να θαφτεί κάτω από την χρυσόσκονη της καθημερινότητας, τα παιχνίδια των εντυπωσιασμών και τα “πυροτεχνήματα”. Μια ιστορία που στην περίπτωση του Άρη αναφέρει με γλαφυρό τρόπο ότι ο σύλλογος πλήρωσε ακόμη και με την ύπαρξη του, τα… “μανατζερικά”, αλλά και τα παιχνίδια των ατζέντηδων στην πλάτη του.

Αρκεί μια ανάγνωση στο περιβόητο πόρισμα της ΝΕΧΙΑ, για να αναγνώσει τα χρήματα που κινήθηκαν με απίστευτα μεγέθη και θα καταλάβει πολλά.

Τις τελευταίες μέρες έγιναν απίστευτα πράγματα στον Άρη, που δείχνει ότι παρά τον εκούσιο υποβιβασμό και την κατά γενική ομολογία σκληρή, όσο και γενναία απόφαση της “αυτοτιμωρίας” του, το πικρό πάθημα, δεν έγινε ακόμη μάθημα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα που δείχνει πόσο νοσηρή κινδυνεύει να ξαναγίνει η κατάσταση:

Α. Οι διοικούντες του ποδοσφαιρικού του Άρη συμφώνησαν σε συγκεκριμένο ποσό που θα έπαιρνε ποδοσφαιριστής που μεταγράφηκε. Τα χρήματα της προκαταβολής δόθηκαν και ξεπερνούσαν κατά πολύ τα 10.000 ευρώ. Χρήματα που δόθηκαν άμεσα, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Δόθηκαν επίσης και οι εγγυήσεις για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Β. Την ίδια ώρα, εμφανίστηκαν άνθρωποι “εντός, εκτός κι επί τ΄ αυτά” που έδειξαν… πρόθυμοι να “βάλουν πλάτη” (sic) για τα μανατζερικά, χωρίς να είναι εις γνώση του ποδοσφαιρικού τμήματος η όλη διαδικασία, για άγνωστους λόγους και κίνητρα (τουλάχιστον φανερά στον απλό κόσμο μέχρι στιγμής), προχωρώντας σε κινήσεις εντυπωσιασμού και ατμόσφαιρα “τεχνητής ομηρίας”.

Είναι ένα πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα που δείχνει ότι η σελίδα που θέλει να αλλάξει ο Άρης έχει πολλά… βαρίδια και αποτελεί μια πολύ δύσκολη διαδικασία.

Και θα αποτελέσει δυσκολότερη, όσο -παρά τις όποιες ανακοινώσεις- απουσιάζουν οι ξεκάθαροι ρόλοι και οι καθαρές κουβέντες.

To Top