Απίστευτες καταγγελίες: «Μας πέταγαν πέτρες και βίδες!»

Το μέλος της διοίκησης του Παναρκαδικού Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για όλα όσα δυσάρεστα που συνέβησαν κατά την διάρκεια και στο τέλος του αγώνα με την Αχαϊκή, αλλά και για τον εγκλωβισμό της ομάδας από την Αρκαδία για 3,5 ώρες μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου!

 

“Άνοιξα τα αποδυτήρια και άκουσα πίσω μου ποδοβολητά γιατί έρχονταν γρήγορα οι παίχτες του Παναρκαδικού και κάποιους στην φυσούνα να έχουν κλείσει τον χώρο της εισόδου με αποτέλεσμα να τρώνε μπουνιές, να τρώνε γροθιές να πετάνε βίδες, πέτρες και ό,τι άλλο έβρισκαν στην αποστολή του Παναρκαδικού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Τριμπόνιας, να φάει γροθιές και ο Σωτήρης ο Ψυχογιός ο τερματοφύλακας και να φάνε και κάποιοι άλλοι. Θέλω να πω ότι δεν τραυματίστηκαν βαριά αλλά για παράδειγμα ο Τριμπόνιας έφαγε χτύπημα στο λαιμό με ποδοσφαιρικό παπούτσι με τις τάπες”.

Για το αν μπήκε η διμοιρία των ΜΑΤ μέσα στον αγωνιστικό χώρο: “Δεν μπήκε ποτέ η διμοιρία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν για 25 λεπτά μέχρι να μας φυγαδεύσει η αστυνομία από τον πάγκο μέχρι τα αποδυτήρια μέσα στον αγωνιστικό χώρο στο έλεος του καθενός που δεν ξέρω με ποια ιδιότητα έμπαινε και ερχόταν έβριζε χυδαία, χτύπαγε προπονητές και παίχτες και όποιον έβλεπε γύρω του παράγοντα του Παναρκαδικού”.

To Top