Απίστευτες καταστάσεις! Ο Χατζηνικολάου προπονεί τον Ηρακλή, «θα τον περιμένουμε μέχρι τις 2 μ.μ.» λένε στην Αλκμήνης! (video)

Το μετέωρο βήμα του Άρη συνεχίζεται, με απίστευτες καταστάσεις. Ο Άρης περιμένει την απάντηση του Γιάννη Χατζηνικολάου, τονίζοντας ότι θα τον περιμένουν μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ο Σερραίος προπονητής έκανε κανονικά την προπόνηση με τον Ηρακλή, ενώ η επίσημη ΠΑΕ διαψεύδει οποιαδήποτε ανακοίνωση αποχώρησής του!

Μύλος πραγματικά, 48 ώρες πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ίδια την ύπαρξη του Άρη.

Όπως σημειώσαμε νωρίτερα, οι διοικούντες του Αρη αποφάσισαν να αφήσουν την ομάδα μια μέρα ακόμη ακυβέρνητη, παίζοντας με τη φωτιά. Επιμένουν και είναι αποφασισμένοι να τον περιμένουν, με στόχο να τον έχουν στον πάγκο την Κυριακή, κόντρα στον Λεβαδειακό. Είναι ξεκάθαρο. Ο Αρης θέλει Χατζηνικολάου, τον εμπιστεύεται και ευελπιστεί σε θετικές εξελίξεις από σήμερα.

Ο Σερραίος προπονητής πήγε κανονικά το πρωί στη Μίκρα και προπόνησε την ομάδα του Ηρακλή. Σε συζητήσεις που είχε με στενούς του συνεργάτες παραδέχθηκε ότι του έγινε κρούση από τον Άρη (!), αλλά έχει αποφασίσει να συνεχίσει στην κυανόλευκη ομάδα. Αυτά έγιναν λίγο πριν τις 10 το πρωί. Η φωτογραφία και το βίντεο είναι από τη σημερινή προπόνηση του Ηρακλή, όπως τα ανέβασε το σάιτ iraklis1908.gr.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί οι άνθρωποι του Άρη τόνιζαν ότι: “περιμένουμε τον Χατζηνικολάου μέχρι τις 2 το μεσημέρι στα γραφεία για να κλείσει το θέμα. Εφόσον δεν έρθει θα στραφούμε σε άλλες λύσεις. Θέλουμε να έχουμε προπονητή την Κυριακή στον πάγκο”.

Η γνωστοποίηση αυτής της θέσης είχε ως αποτέλεσμα το γραφείο Τύπου της κυανόλευκης ΠΑΕ να διαψεύσει οποιοδήποτε θέμα αποχώρησης του Χατζηνικολάου από την ομάδα του Ηρακλή. “Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο Χατζηνικολάου είναι δίπλα μου και κάνει προπόνηση. Αφήστε τους να εκτίθενται”, ήταν η τοποθέτηση του Σίμου Καρακάση, υπεύθυνου του γραφείου τύπου της ΠΑΕ.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις…

Θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεότερο

 

To Top