Απίστευτες σκηνές λατρείας για Μέσι έξω από εστιατόριο στο Μπουένος Άιρες-Φυγαδεύτηκε ο Αργεντινός (video)

Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί πλέον να κυκλοφορήσει καν στο Μπουένος Άιρες. Ο σούπερ σταρ της Παρί βρίσκεται στην Αργεντινή για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας και αποφάσισε να βγει για φαγητό χθες το βράδυ σε ένα φημισμένο εστιατόριο της πρωτεύουσας.

Όταν έγινε αντιληπτός, εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν έξω από το εστιατόριο. Άρχισαν να τραγουδούν το περίφημο «Muchachos», που συνόδευσε την εθνική Αργεντινής μέχρι την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Το πλήθος περίμενε καρτερικά για ώρες για να δει από κοντά τον εθνικό ήρωα και όταν εκείνος ξεπρόβαλε για να αποχωρήσει έγινε… πανικός. Δίχως υπερβολή, οι θαυμαστές του άρχισαν να έχουν υστερικές αντιδράσεις και ο κλοιός γύρω από τον «Λέο» άρχισε να σφίγγει, με τους άνδρες της ασφάλειάς του μετά βίας να καταφέρνουν να τον φυγαδεύσουν για να μπει στο αυτοκίνητό του και να αποχωρήσει.

Η Αργεντινή τα ξημερώματα της Παρασκευής αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα τον Παναμά στο «Μονουμεντάλ», σε ένα παιχνίδι που έχει τη μορφή φιέστας για την κατάκτηση του Μουντιάλ, αφού οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους μετά τον θρίαμβο του Δεκεμβρίου στο Κατάρ.

To Top