Απίστευτες στιγμές με τον Μέσι στο Μαϊάμι (video)

Ο Λιονέλ Μέσι πήγε για ψώνια στο Μαϊάμι και έβγαλε φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, λίγες ημέρες πριν υπογράψει και παρουσιαστεί στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μια απίστευτη στιγμή σημειώθηκε τη νύχτα της Πέμπτης (13/07) στο Μαϊάμι. Ο Λιονέλ Μέσι εθεάθη να ψωνίζει στο σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο Μαϊάμι, εκεί που έχει ήδη εγκατασταθεί με τη γυναίκα και τα παιδιά του, για να συνεχίσει την αθλητική του καριέρα.

Μάλιστα, ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής έβγαλε φωτογραφίες με τους οπαδούς, λίγες ημέρες πριν υπογράψει και παρουσιαστεί στην Ίντερ Μαϊάμι. Πέρα από το γεγονός ότι ο Μέσι αναγνωρίστηκε από αρκετούς παρευρισκόμενους στο σημείο, οι εικόνες δείχνουν πώς αναμένεται να είναι η κατοικία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάνοντας μια πιο ήσυχη ζωή που του επιτρέπει να βγαίνει έξω και να κάνει ακόμη και τα ψώνια σε ένα σούπερ μάρκετ.


Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε τις τελευταίες του ημέρες άδειας και, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιό του, βγήκε για δείπνο στο Μαϊάμι με την οικογένειά του. Εκεί, αφού απόλαυσαν το φαγητό, ο Μέσι έφυγε την πλαϊνή πόρτα του εστιατορίου, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την παρέα που είχε ήδη μάθει ότι ο Αργεντινός ήταν εκεί.

Ανάμεσα στους θαυμαστές εμφανίστηκε ένας που κατάλαβε ότι αυτή ήταν μια μοναδική ευκαιρία να χαιρετήσει το είδωλό του. Έτσι, ενώ άλλοι του ζητούσαν αυτόγραφα, αυτός ο θαυμαστής κατέγραψε τον εαυτό του καθώς ο Μέσι περνούσε από δίπλα του, ζήτησε φωτογραφία και κατέληξε να του δώσει ένα φιλί στο μάγουλο, προς έκπληξη του ποδοσφαιριστή.

To Top