ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Απίστευτες “συμπτώσεις” με Κορομηλά, Άρη και… Πάτρα

Μάλλον οφείλεται σε… διαβολική σύμπτωση, αλλά η… κληρωτίδα της ΚΕΔ/ΕΟΚ “στέλνει” τον Ηλία Κορομηλά για ένατη φορά, σε 16 αγωνιστικές να σφυρίξει στην Πάτρα, την προσεχή Κυριακή, στο κρίσιμο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Άρη. 

Ο Αθηναίος ρέφερι έχει πάει ήδη τη φετινή σεζόν οκτώ φορές στην Πάτρα, σε 15 αγωνιστικές, παραπάνω δηλαδή από το 50% των παιχνιδιών, που έχει διευθύνει. Ένα απ’ αυτά ήταν και το ματς Προμηθέας-Άρης, στο οποίο οι “κίτρινοι” είχαν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του. 

Επίσης, η κυριακάτικη θα είναι η πέμπτη φετινή αναμέτρηση του Απόλλωνα και τέταρτη εντός έδρας, στην οποία θα είναι παρών, καθώς ήταν πρώτος διαιτητής και στο πατρινό ντέρμπι, που έγινε στην έδρα του Προμηθέα.  

Η πρώτη φορά, που ο Ηλίας Κορομηλάς κληρώθηκε να σφυρίξει σε παιχνίδι, που έγινε στην Πάτρα, ήταν την 5η αγωνιστική το ματς του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό, που έγινε σε διαφορετική ημερομηνία, λόγω αναβολής. Αυτό σημαίνει ότι έκτοτε έχει 8/10 στην Πάτρα, που θα γίνει 9/11 την Κυριακή. 

Οι οκτώ αναμετρήσεις, που έχει σφυρίξει ο Κορομηλάς στην πόλη της Αχαΐας είναι οι εξής: 

Προμηθέας-Παναθηναϊκός (5η αγωνιστική), Απόλλων Π.-Λαύριο (6η αγωνιστική), Προμηθέας-Ολυμπιακός (7η αγωνιστική), Απόλλων Π.-Κολοσσός (8η αγωνιστική), Προμηθέας-Απόλλων Π. (9η αγωνιστική), Προμηθέας-Άρης (11η αγωνιστική), Απόλλων Π.-ΑΕΚ (13η αγωνιστική), Προμηθέας-Καρδίτσα (15η αγωνιστική).

To Top