ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη ατυχία για τον Τζέγκο, άδοξο… πρόωρο φινάλε σε μια πετυχημένη σεζόν!

Απίστευτη ατυχία για τον Τζέιμς Τζέγκο, άδοξο φινάλε σε μια πετυχημένη σεζόν! Ένα φινάλε σίγουρα πρόωρο, μια και έρχεται τρεις στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Αυστραλός μέσος τραυματίστηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και παρά την προσπάθειά του να συνεχίσει τον αγώνα, ένιωθε αφόρητους πόνους στο πόδι. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο κι έτσι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την κατάσταση του τραυματισμού. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια των πλέι οφ και τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Τζέγκο συνείσφερε τα μέγιστα στη φετινή σεζόν, μετρώντας 35 εμφανίσεις (30 για το πρωτάθλημα, 4 για το Κύπελλο και 1 για το Europa League) και μοιράζοντας δύο ασίστ, όντας ένα από τα ισχυρά ατού των κιτρινόμαυρων. Αν όχι την κορυφαία μεταγραφή του Άρη φέτος, μια από τις καλύτερες σίγουρα.

Και χθες μέχρι να φύγει τραυματίας από το γήπεδο, ήταν από τους παίκτες που “κατάπιαν” χιλιόμετρα και έκοψαν πολλές από τις επιθετικές προσπάθειες του Ολυμπιακού.

Πλέον, απομένει να γίνει γνωστό πότε θα μπει στο χειρουργείο και να μετρήσει αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκεί όπου η ποιότητα και η προσφορά του κρίνονται πολύτιμα “όπλα”.

To Top