Απίστευτη περιπέτεια: Ο Δοξάκης στο νοσοκομείο από επίθεση αδέσποτων σκυλιών!

Απίστευτο! Επίθεση από σκυλιά δέχθηκε ο Γιώργος Δοξάκης σήμερα το πρωί στην Καλαμαριά, στην περιοχή πίσω από το στρατόπεδο Κόδρα. Ο παλιός παίκτης του Άρη και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός είχε πάει για τρέξιμο όμως στο σημείο υπήρχαν αδέσποτα σκυλιά που του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν. «Πονάω αλλά είμαι καλά», δήλωσε σοκαρισμένος στο PRESSARIS.

Ο 50χρονος, πρώην γκαρντ των κίτρινων, μόλις είδε τα σκυλιά προσπάθησε να τα αποφύγει αλλά αυτά τον περικύκλωσαν αρχικά και στη συνέχεια κινήθηκαν προς το μέρος  του και του επιτέθηκαν προσπαθώντας να τον ρίξουν κάτω.

Αντιστάθηκε και προσπάθησε να τα απομακρύνει από πάνω του και τελικά κατάφερε να ξεφύγει, γλιτώνοντας τα χειρότερα. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον οποίο τον μετέφερε στο Λοιμωδών όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Του έγιναν αντιλυσσικά εμβόλια και αντιτετανικός και του χορηγήθηκε αντιβίωση.

Δεν χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο και βρίσκεται στο σπίτι του όπου αναρρώνει, περιμένοντας να κλείσουν οι πληγές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν του έγιναν ράμματα καθώς αυτό απαγορεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να εισχωρήσουν τα μικρόβια στο αίμα.

«Πονάω αλλά είμαι καλά. Ευτυχώς», είπε αρχικά στο PRESSARIS ο Γιώργος Δοξάκης σοκαρισμένος και συμπλήρωσε: «Τα δαγκώματα των σκυλιών μου προκάλεσαν τραύματα ένα εκ των οποίων είναι δυο με τρία εκατοστά. Θα παραμείνω στο σπίτι μέχρι να επουλωθούν τα τραύματα», κατέληξε και φυσικά θα θέλει να ξεχάσει την περιπέτεια που έζησε στα καλά καθούμενα.

To Top