ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτη πρόκριση Ιρλανδίας, με νίκη (1-0) επί της Ιταλίας (video)

Ένα γκολ του Ρόμπι Μπρέιντι  λεπτά πριν το τέλος έδωσε στην Ιρλανδία την ανέλπιστη νίκη επί της Ιταλίας με 1-0 και την έστειλε στους «16» της διοργάνωσης.

Αυτός ο άνθρωπος τους έστειλε στα γαλλικά γήπεδα. Ένα από τα σπάνια γκολ του Ρόμπι Μπρέιντι με την Εθνική στο πρώτο μπαράζ μες την Βοσνία «έγραψε» το 1-1 και άνοιξε τον δρόμο για το Euro 2016. Ένα ακόμα πιο ιστορικό τους στέλνει στους «16» της διοργάνωσης. Εκεί που έμοιαζαν όλα χαμένα για την Ιρλανδία, ο Χούλαχαν σέντραρε από τα δεξιά (84’), ο 24χρονος εξτρέμ πρόλαβε με το κεφάλι την έξοδο του Σίριγκου και με ένα γκολ 100% βγαλμένο από την Νόριτς, η Ιρλανδία πήρε την νίκη επί της αδιάφορης Ιταλίας με 1-0 και μαζί την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.

Είναι από τα παιχνίδια που χρειάζεσαι μόλις μερικές αράδες για να τα περιγράψεις. Ο Αντόνιο Κόντε με δεδομένη την πρόκριση έβαλε μέσα όσους δεν είχαν παίξει στα δύο πρώτα παιχνίδια και εμφάνισε μία ομάδα ασύνδετη, χωρίς αυτοματισμούς και διάθεση να πιέσει. Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο η μόνη τελική ήταν ένα άστοχο σουτ του Ιμόμπιλε (35’) απέναντι σε μία Ιρλανδία ακόμα πιο φλύαρη.

To Top