Απίστευτη Σίτι, έριξε 6αρα στην Τσέλσι!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι αποδείχθηκε ντέρμπι μόνο στα χαρτιά καθώς η ομάδα του Γκουαρντιόλα διέλυσε με το επιβλητικό 6-0 τους Λονδρέζους και παραμένει ισόβαθμη με την Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Μόλις στο 3′ η Σίτι έπιασε την άμυνα της Τσέλσι στον ύπνο όταν ο Ντε Μπρούινε έκανε μία υπέροχη κάθετη πάσα στον Μπερνάρντο Σίλβα, ο Πορτογάλος βρέθηκε αμαρκάριστος από τα αριστερά και έκανε μια συρτή σέντρα που κόντραρε, η μπάλα στρώθηκε στον Στέρλινγκ και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Μόλις δέκα λεπτά αργότερα, η Σίτι διπλασίασε τα τέρμάτα της με εντυπωσιακό τρόπο: ο Αγκουέρο έγινε κάτοχος της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής, έπιασε ένα απίστευτο μακρινό σουτ και έστειλε τη μπάλα στο «Γ» του Αριθαμπαλάγα κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Τα πάντα πήγαιναν δεξιά για τους γηπεδούχους που πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά αναμέτρησης έφτασαν στο 3-0! Στο 19′, ο Μπάρκλεϊ έκανε ένα τραγικό λάθος, καθώς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην περιοχή της ομάδας του και ουσιαστικά έβγαλε ασίστ στον Αγκουέρο, που με κοντινό πλασέ σκοράρε για δεύτερη φορά.

Μόλις έξι λεπτά πέρασαν για να ανέβει ακόμα περισσότερο ο δείκτης του σκορ. Το παιχνίδι ήταν στο 25′ όταν η άμυνα της Τσέλσι δεν απομάκρυνε αποτελεσματικά και η μπάλα στρώθηκε στον Ιλκάι Γκουντογκάν, που περίπου από το ύψος του ημικύκλιου της μεγάλης περιοχής έκανε ένα υπέροχο πλασέ για το 4-0!

Η Σίτι δεν έλεγε να πάρει το πόδι της από το γκάζι και στο 56′ το σκορ εκτοξεύτηκε όταν ο Ραχίμ Στέρλιγνκ ανατράπηκε από τον Αθλιπικουέτα μέσα στην περιοχή, ο Αγκουέρο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και πέτυχε το χατ-τρικ που κυνηγούσε με αποτέλεσμα να φτάσει τα 11 σε όλη του την καριέρα στην Premier League, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ, που κατέχει ο Άλαν Σίρερ.

H ασταμάτητη Σίτι έκανε το 6-0 στο 79′ με τον Ζεσούς να κάνει τακουνάκι στον Στέρλινγκ και τον τελευταίο με κοντινό πλασέ να σκοράρει για έκτη φορά στο παιχνίδι.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ζιντσένκο, Λαπόρτ, Στόουνς, Γουόκερ, Ντε Μπρούινε (68′ Μαχρέζ), Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Στέρλινγκ, Αγκουέρο (65′ Γκάμπριελ Ζέσους), Μπερνάρντο Σίλβα

Τσέλσι: Αριθαμπαλάγα, Αλόνσο (73′ Έμερσον), Νταβίντ Λουίζ, Ρούντινγκερ, Αθλιπικουέτα, Μπάρκλεϊ (52′ Κόβασιτς), Ζορζίνιο, Καντέ, Αζάρ, Ιγκουαΐν, Πέδρο (70′ Λόφτους Τσικ)

To Top