ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απίστευτη συγκίνηση των γονιών του Πάλμα για τη μεταγραφή στη Σέλτικ: “Τώρα θα τον δούμε Champions League” (photo)

Η μεταγραφή του Λούις Πάλμα από τον Άρη στη Σέλτικ έχει μονοπωλήσει όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον στη χώρα του την Ονδούρα. 

Η ιστοσελίδα La Prensa επισκέφτηκε το μπακάλικο του πατέρα του 23χρονου εξτρέμ και εκείνος συγκινημένος μίλησε για το επόμενο βήμα στην καριέρα του γιου του, τις συμβουλές που του δίνει, ενώ έβγαλε και… ειδήσεις σχετικά με το πότε θα ταξιδέψει για την Σκωτία, αλλά και τη συμμετοχή του στην Εθνική Ονδούρας.

“Τώρα θα τον δω ζωντανά σε έναν αγώνα του CL. Του έλεγα ότι είμαι περήφανος για αυτό που συμβαίνει στη ζωή του και στη δική μας. Πρέπει να βάλει τα πόδια του στο έδαφος για αυτό που θα ακολουθήσει γιατί αυτό το μονοπάτι συνεχίζεται”.

“Πιστεύω ότι θα ταξιδέψει αύριο (σ.σ σήμερα), για να δει αν θα προλάβει να έρθει και στην Εθνική”, είπε ο πατέρας του πρώην παίκτη του Άρη. Δεν πρόκειται να παίξει το φιλικό (με τη Γουατεμάλα στις 3 Σεπτεμβρίου), το συζήτησε με τον προπονητή του” κατέληξε ο Ντον Ενρίκε, ο οποίος συνέχισε τη δουλειά του δεχόμενος τα συγχαρητήρια του κόσμου.

 

 

To Top