ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτος Κάκος σε διπλό ταμπλό: “Επιθετικό στον Ρότα! Κανένα πέναλτι σε Μάνταλο, σωστή η κόκκινη”!

Απίστευτος Κάκος: “Επιθετικό στον Ρότα! Κανένα πέναλτι σε Μάνταλο, σωστή η κόκκινη”!

Τι ζούμε τελικά σε αυτήν την χώρα; Ο (γνωστός) Τάσος Κάκος (στο γνωστό κανάλι) πήρε θέση και μάλλον το τερμάτισε. Είπε ότι το δεύτερο φάουλ-δεύτερη κίτρινη μαρς του Ρότα στον Μπερτόγλιο ήταν… επιθετικό φάουλ! Τέτοια εμπάθεια; Με τον Μπασινά μάταια να προσπαθεί να τον επαναφέρει στην τάξη.

Βέβαια στην συνέχεια, δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια στο αυτονόητο. Παραδέχθηκε το προφανές ότι δεν υπήρχε κανένα πέναλτι στον Μάνταλο, ενώ ήταν κίτρινη για θέατρο, όπως και το ότι ήταν σωστή η κόκκινη.

Πιο συγκεκριμένα, για τη φάση με πρωταγωνιστή τον Ρότα είπε: «Ο παίκτης του Άρη επιδιώκει να παρεμποδίσει τον αμυντικό της ΑΕΚ να φτάσει στη μπάλα. Δεν είναι ούτε κόρνερ, υπάρχει επιθετικό φάουλ στον Ρότα».

Για το πέναλτι: «Ο Μάνταλος κάνει θέατρο, δεν υπάρχει παράβαση. Έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα γιατί πέφτει μόνος του».

Για την κόκκινη του Μήτογλου: «Είναι προσπάθεια αποστέρησης ξεκάθαρης ευκαιρίας για γκολ. Έχει όλα τα κριτήρια για απευθείας κόκκινη και έπρεπε να δοθεί χωρίς την βοήθεια του VAR».

Τα στιγμιότυπα λένε την… αλήθεια:

To Top