Απίστευτος Χάμιλτον, πολ ποζίσιον στο Μονακό με ρεκόρ!

Μ’έναν εξωπραγματικό γύρο στο τέλος ο Λιούις Χάμιλτον «έγραψε» τον καλύτερο χρόνο ever στο Μονακό και πήρε την pole, αφήνοντας 2ο τον Μπότας και 3ο τον Φερστάπεν. «Κατέστρεψε» τον Λεκλέρκ η Φεράρι.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η εξωπραγματική Mercedes εκμεταλλεύτηκε στο 100% την… αυτοκτονία της Ferrari με τον Λεκλέρκ και οι Χάμιλτον, Μπότας έκαναν το 1-2, στις κατατακτήριες δοκιμές του Μονακό.

Οι δύο πιλότοι της Βρετανικής ομάδας αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν αγωνίζονται μόνο για τη νίκη αλλά και για τον μεγάλο Νίκι Λάουντα που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη. Τα πράγματα για την Mercedes άρχισαν εξαιρετικά καθώς η Scuderia έκανε απίθανη γκάφα.

Στο Q1 η Ferrari ξέχασε επιδεικτικά τον Λεκλέρκ στα πιτ με μόλις ένα χρονομετρημένο γύρο καθώς όλοι ασχολούνταν με τον -αγαπημένο- Γερμανό πιλότο της ομάδας με αποτέλεσμα, ο Φέτελ να κάνει ταχύτερο γύρο και να προκρίνεται στο Q2 όμως η Renault και ο Χούλκεμπεργκ άφησαν εκτός τον Λεκλέρκ, με τον Μονεγάσκο να ξεκινάει αύριο από την 16η θέση του Grid!

Με τον έναν δυνατό διεκδικητή της pole εκτός, ο Μπότας έκανε… πλάκα στον τελευταίο γύρο ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον team mate του και πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Χάμιλτον που «έσπασε» τα χρονόμετρα και του έκλεψε στο τελευταίο δευτερόλεπτο την pole position με έναν απίθανο γύρο και ταχύτερο όλων των εποχών στο Πριγκιπάτο. Την τριάδα έκλεισε ο Ολλανδός Φερστάπεν της Red Bull ενώ το… αγαπημένο παιδί της Scuderia βγήκε 4ος.

Οι Γκασλί και Μάγκνουσεν ήταν αρκετά καλοί και πήραν την 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Η δεκάδα έκλεισε με τον Ρικιάρντο να κάνει τις καλύτερες κατατακτήριες με τη Renault, με τους Κβίατ, Σάινθ και Αλμπόν να κλείνουν τη δεκάδα.

To Top