ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτο: Έστειλαν παιδιά να παίξουν μπάσκετ «αξημέρωτα» και ήταν κλειστό το γήπεδο

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στα Ιωάννινα, καθώς παιδιά 12 χρονών είχαν αγώνα στις 8 το πρωί της περασμένης Κυριακής, ωστόσο το γήπεδο ήταν κλειστό, ενώ απουσίαζε και ο φύλακας!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neoiagones.gr, δεν αρκούσε το πολύ πρωινό ξύπνημα των 12χρόνων αθλητών του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα και του IBC καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΜΙΝΙ ορίστηκε στις 8 το πρωί της περασμένης Κυριακής με αποτέλεσμα τα παιδιά να έπρεπε να είναι στο γήπεδο από τις 7, οι υπεύθυνοι όμως δεν είχαν φροντίσει να αναρτήσουν στο επίσημο πρόγραμμα του γυμναστηρίου τον συγκεκριμένο επίσημο αγώνα της ΕΣΚΑΒΔΕ κι έτσι ο φύλακας που θα άνοιγε το γυμναστήριο δεν ήταν καν στη θέση του.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα κάνει λόγο για ντροπή και ζητά να μην επαναληφθεί το φαινόμενο αγώνες ακαδημιών να ορίζονται τόσο πρωί και φυσικά το γυμναστήριο να είναι ανοιχτό όταν έχουν οριστεί επίσημοι αγώνες.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα οι αθλητές του ΠΑΣ έφτασαν πολύ εύκολα στην κατάκτηση της νίκης με το εμφατικό 34-17, παρά το έκδηλο τρακ της πρεμιέρας και της 1ης τους συμμετοχής σε έναν κανονικό αγώνα πρωταθλήματος.

To Top