Απίστευτο αρνητικό ρεκόρ: 12 αλλαγές προπονητών μετά τη φυγή του Κούπερ στον Άρη!

Το ενδιαφέρον του Άρη για την επιστροφή του Έκτορ Κούπερ στον πάγκο της ομάδας έφερε στο φως το μοναδικό (αρνητικό) ρεκόρ που έχει «καταφέρει» ο κιτρινόμαυρος σύλλογος, τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα “Δημοκρατία”:

“Ο Κούπερ ήταν ο μακροβιότερος προπονητής των τελευταίων χρόνων στον Άρη. Κάθισε 15 μήνες στο τιμόνι της ομάδας, σε δυο διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους, 2009-10 και 2010-11, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας (ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0 στο ΟΑΚΑ) και πραγματοποιώντας την κορυφαία ευρωπαϊκή πορεία στην ιστορία του, μέχρι του «32» του Γιουρόπα λιγκ κι αφού νίκησε δυο φορές την τότε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από την απομάκρυνσή του τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι και χθες, ο Άρης ούτε λίγο, ούτε πολύ άλλαξε 12 φορές προπονητή! Ο «κύκλος των χαμένων προπονητών» ξεκίνησε με τον Γιάννη Μιχαλήτσο (ο οποίος άλλες δυο φορές ανέλαβε προπονητής της ομάδας σε διάστημα 24 μηνών!), αλλά ο κιτρινόμαυρος πάγκος αποδείχθηκε «ηλεκτρική καρέκλα». Ο Μιχαλήτσος δεν έβγαλε καν την χρονιά, έμεινε στον πάγκο μέχρι τον Μάρτιο 2011, ώσπου ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης. Ο τελευταίος ξεκίνησε την περίοδο 2011-12, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει… παρέλαση και απομακρύνθηκε τον Οκτώβριο! Η συνέχεια; Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ανέλαβε Νοέμβριο για να φύγει τον Ιανουάριο 2012, δίνοντας τη σκυτάλη στους Γιάννη Μιχαλήτσο και Γιώργο Σεμερτζίδη, οι οποίοι έφυγαν μετά από 15 μέρες για να αναλάβει ο Πορτογάλος Μανουέλ Μασάδο. Τουλάχιστον αυτός έβγαλε τη χρονιά!

Η περσινή χρονιά έσπασε όλα τα ρεκόρ. Ξεκίνησε ο Μάκης Κατσαβάκης, τον Οκτώβριο τον διαδέχθηκαν οι Νίκος Πασιαλής-Δημήτρης Μπουγιουκλής για να έρθει τον Δεκέμβριο ο Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος δεν έκατσε ούτε δυο μήνες στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Μέχρι να μάθει τα… ονόματα των παικτών αποχώρησε τον Ιανουάριο 2013, για να έρθει (ποιος άλλος;) ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Μόνο που τελικά την χρονιά έβγαλε ο Σούλης Παπαδόπουλος! Φέτος ξεκίνησε στο τιμόνι ο Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος δεν πρόλαβε ούτε τον… αγιασμό στα σχολεία. Αποχώρησε και ήδη ο Άρης ετοιμάζεται να κάνει την 12η αλλαγή στη «μετά Κούπερ» εποχή”!

 

 

 

To Top