ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτο βίντεο: Πώς οι Ουρουγουανοί τρολάρουν το… πρωτάθλημά τους!

Είναι ίσως το καλύτερο διαφημιστικό για πρωτάθλημα χώρας που έχει βγει παγκοσμίως. Η τηλεοπτική εταιρία της Ουρουγουάης “TCC” έφτιαξε ένα έξυπνο video με σκοπό να προωθήσει το πρωτάθλημα της χώρας με της εικόνες να… εντυπωσιάζουν.

To πρωτάθλημα Ουρουγουάης έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και αυτό που εντυπωσιάζει δεν είναι το θέμα εντός αγωνιστικών χώρων αλλά το απίστευτο βίντεο που έφτιαξε η τηλεοπτική εταιρία “TCC”, η οποία έχει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Γήπεδα με χορτάρι που κάνει μόνο για βοσκοτόπι, γραμμές που μάλλον τις έκανε κάποιος μεθυσμένος και εξέδρες που απλά δεν υπάρχουν, με την κυριολεκτική και τη μεταφορική έννοια της έκφρασης.

Μέσα στο βίντεο παρουσιάζεται και η μασκότ της Ρότσα, η οποία είναι μια αγελάδα και όπως θα δείτε και εσείς χρησιμοποιούν έναν πανέξυπνο τρόπο να απομακρύνουν τα νερά της βροχής από το γήπεδο…στρώματα από αφρολέξ.

Ο ύμνος που χρησιμοποιείται μέσα στο βίντεο θυμίζει πάρα πολύ αυτόν του Champions League για να ολοκληρωθεί η μαγευτική εικόνα. Φυσικά μέσα αναφέρεται και η εξής έκφραση: “Το καλύτερο πρωτάθλημα… για εμάς”.

Πηγή: sport24.gr

To Top