Απίστευτο! Διαιτητής μέτρησε γκολ με… VAR στο Β’ τοπικό! (vid)

Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, ύστερα από παρέμβαση οπαδού στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος έδειξε σε βίντεο την φάση, μέτρησε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα γκολ στην… ιστορία του ποδοσφαίρου!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Στον αγώνα ΟΦ Ιστρίου – Ευαγόρας για την 15η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β’ κατηγορίας στην Ρόδο οι γηπεδούχοι σκόραραν στα τελευταία λεπτά του ματς, το οποίο μέτρησε ύστερα από χρήση του… VAR (το κινητό ενός φιλάθλου στις εξέδρες δηλαδή, που έδειξε τη φάση στον διαιτητή!).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη νίκη στα χέρια τους, αλλά ένα φάουλ του Σταματάκη λίγο πριν τη λήξη ήταν αρκετό για να γίνει το ματς ροντέο.

Αρχικά, το τέρμα που σημείωσε ο ΟΦ Ιστρίου δε μέτρησε καθώς σύμφωνα με τους διαιτητές η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ωστόσο εκεί «επενέβη» η τεχνολογία μέσω του κινητού ενός φιλάθλου στις εξέδρες, που έδειξε ξανά τη φάση στους ρέφερι με αποτέλεσμα ν’ αλλάξει η απόφαση και να δείξουν σέντρα.

Μία απόφαση που έκανε έξαλλο τον πρόεδρο του Εαυγόρα Νίκου Φιλίππου, που έκανε λόγο για πρωτοφανείς καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

To Top