Απίστευτο: Η Λίβερπουλ αποδοκίμασε επίσημα τους οπαδούς της που πανηγύρισαν στους δρόμους!

 

Με επίσημη ανακοίνωση, οι κόκκινοι εξέφρασαν την απογοήτευση τους σε όσους εν καιρώ πανδημίας βγήκαν στους δρόμους (η αστυνομία προχώρησε σε 9 συλλήψεις), ενώ ευχαρίστησε μόνο όσους οπαδούς της, ήταν υπάκουοι και γιόρτασαν με ασφάλεια από το σπίτι τους την πολύ σημαντική αυτή μέρα για τον σύλλογο:

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

«Η Λίβερπουλ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους οπαδούς που έμειναν σπίτι τους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα μας χθες το βράδυ, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τους αγαπημένους τους και την πόλη μας από την πάντοτε υπάρχουσα απειλή της πανδημίας.

Ωστόσο, είμαστε απογοητευμένοι από τις χθεσινοβραδινες σκηνές έξω από το Άνφιλντ και από το γεγονός ότι κάποιοι οπαδοί δεν τήρησαν την συμβουλή που δώσαμε για πανηγυρισμούς από το σπίτι.

Το κλαμπ, η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ, το Δημοτικό Συμβούλιο του Λίβερπουλ και η οργάνωση Spirit of Shankly δουλέψαμε μεθοδικά τις τελευταίες 8 εβδομάδες για να ενθαρρύνουμε τους οπαδούς της ομάδας να γιορτάσουν από τα σπίτια τους και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την συνεργασία τους και την συνεχή στήριξη σε όλη αυτή την προσπάθεια της επιστροφής του ποδοσφαίρου κεκλεισμένων των θυρών.

Οι ευχαριστίες μας πάνε ωστόσο και στην Δημόσια Υπηρεσία καθαρισμού του Λίβερπουλ που έκαναν εκπληκτική δουλειά σήμερα το πρωί, καθαρίζοντας το Άνφιλντ και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Η τοπική κοινωνία είναι η καρδιά του συλλόγου μας και η συνεργασία και η υπομονή τους καθώς και η συνεισφορά των τοπικών συμβούλων μας, αλλά και της συμβουλευτικής ομάδας ασφαλείας και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης αξίζουν την ευγνωμοσύνη μας.

Όπως είχαμε πει και στο παρελθόν θα το γιορτάσουμε όταν θα είναι ασφαλές να το κάνουμε. Μέχρι τότε η προστασία της πόλης μας είναι η προτεραιότητά μας».

To Top