Απίστευτο θράσος! Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΑΕΛ για την διαιτησία που αδίκησε τον… Άρη!

Απίστευτο θράσος! Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι! Μετά το σόου Κούγια και τις άναρθρες κορώνες του Αντωνίου για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, ανακοίνωση διαμαρτυρίας εκδόθηκε από την ΑΕΛ για την διαιτησία, η οποία αδίκησε κατάφωρα τον… Άρη!

Ο Τζοβάρας αρνήθηκε πέναλτι στον Γκάμα, χαρίστηκε στις κάρτες σε οτι αφορά παραβάσεις των θεσσαλών και σταματούσε εκνευριστικά τον ρυθμό των κιτρινόμαυρων.

Παρόλα αυτά, σε μια επίδειξη θράσους και προφανώς για να φυσήξει… ούριος διαιτητικός άνεμος στα επόμενα παιχνίδια της, η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση που μόνο γέλιο προκαλεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο διαιτητής της Ενώσεως Φθιώτιδος και μόνιμος διαιτητής των φιλικών της Λαμίας είναι ως γνωστόν ένας από τους τέσσερις διαιτητές, σύμφωνα με τον τότε Πρόεδρο της ΕΠΟ Σαρρή, που ζητούσε επιτακτικά, όταν η ΑΕΚ ήταν στη Β’ Εθνική, να του βάζουν στα παιχνίδια της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης και εξαιτίας του ότι δεν τον έβαλε στο ντέρμπι με την Παναχαική, κατά σύμπτωση αμέσως μετά έγινε ο γνωστός άγριος ξυλοδαρμός του Ζωγράφου και αμέσως μετά από τον Θωμαίδη η παράνομη δημοσιοποίηση των κασσετών της ιδιωτικής του ζωής, οι οποίες κατά το περιβάλλον Ζωγράφου υποκλάπησαν με σύστημα υποκλοπής, που είχε εγκατασταθεί σε νοικιασμένο αυτοκίνητο από την εταιρεία Avance, ιδιοκτησίας του γνωστού Τσακατούρα, αδελφικού φίλου του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε νοικιάσει κατά σύμπτωση και το πολυτελές τζιπ στον λιμενικό Χριστοφορίδη, του γνωστού από τις μεταμεσονύκτιες επισκέψεις-συνομιλίες του στις φυλακές με ισοβίτη κρατούμενο για την υπόθεση του Noor 1.

Η ΑΕΛ εκτός από την επιστολή θα ζητήσει από τον κ. Περέιρα και την ΚΕΔ να μην ξαναδιαιτητεύσει αγώνα της ο συγκεκριμένος διαιτητής».

To Top