ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο θράσος! Ο Ζιγκερίδης “δίνει” στην Αστυνομία Αρειανούς γιατί κατήγγειλαν το εμπρηστικό σχόλιο του!

Απίστευτο θράσος! Ο Ζιγκερίδης “δίνει” στην Αστυνομία Αρειανούς γιατί κατήγγειλαν το εμπρηστικό σχόλιο του!

Σε αυτήν την πόλη, όπου η ομερτά έχει θεριέψει το θράσος και την ασυδοσία, σε αυτήν την πόλη όπου δημόσιοι “άρχοντες” αντί να κατευνάζουν τον ταλαιπωρημένο από την οικονομική ανέχεια και τον παρατεταμένο εγκλεισμό κόσμο, ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Προφανώς γιατί γνωρίζουν ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο. Πότε θα λειτουργήσουν πραγματικά οι νόμοι για να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του;

Την στιγμή που πήγε να κοπάσει ο σάλος από τις εμπρηστικές ατάκες του, επιχείρησε να παρουσιαστεί αντί για θύτης ως θύμα. Και το πιο απαράδεκτο;  Αντί να ζητήσει συγνώμη (ειλικρινή συγγνώμη με τις πράξεις του, όχι του… τύπου facebook) ενημερώνει ότι θα πάει όσους Αρειανούς του έστειλαν μήνυμα στην αστυνομία! Όργιο φθηνού χαφιεδισμού, υπό την σκέπη του τίτλου ενός αντιδημάρχου!!!

Κάνει λόγο για απειλές που έχει δεχθεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία της Νεάπολης έχει επικοινωνήσει ήδη και έχει… τρομοκρατήσει ανθρώπους οι οποίοι δεν τον απείλησαν ποτέ, απλά εξέφρασαν την αντίρρηση του για τις εμπρηστικές αναφροές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη πρακτική εφαρμόζεται για να εκφοβίσει, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Ήδη νομικοί από την κιτρινόμαυρη οικογένεια, μιας πάντως που μιλάμε για δίκαιο, έχουν ξεκινήσει ενέργειες προκειμένου να αναγκάσουν τον κύριο αντιδήμαρχο να αποδείξει όσα είπε δυσφημίζοντας την ΠΑΕ Άρης, στην πλάτη ενός ολόκληρου λαού. Φανταζόμαστε ότι δεν είπε κάτι τέτοιο απλά βγάζοντας το… από το κεφάλι του και θα μπορέσει να το αποδείξει στις αρμόδιες αρχές, που… ίσως κληθεί να καταθέσει.

Οπότε τότε πράγματι θα… σφίξουν τα “γάλατα”! Όλα στην φόρα!

To Top