ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο θράσος Πορτίγια με την FIFA σε ύπουλο ρόλο! Ο Άρης πληρώνει επιπλέον 50.000 ευρώ!

Απίστευτο θράσος Πορτίγια με την FIFA σε ύπουλο ρόλο! Ο Άρης πληρώνει επιπλέον 50.000 ευρώ!

Φοβερά πράγματα γίνονται με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κριστιάν Πορτίγια,. ο οποίος αφού έπαιξε ελάχιστα και πήρε ένα… βουνό χρήματα έφτασε στο σημείο να ζητάει και τα… ρέστα για λίγες μόλις μέρες καθυστέρησης καταβολής της τελευταίας δόσης.

Συγκεκριμένα, ο Άρης καθυστέρησε μόλις λίγες μέρες να καταβάλει τη τελευταία δόση των χρημάτων που τού έχουν επιδικαστεί και ο ποδοσφαιριστής με κυνικό, ωμό τρόπο αντί να δείξει την στοιχειώδη κατανόηση και συνεργασία, προχώρησε σε καταγγελία στη FIFA! Το εκπληκτικό όμως είναι ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία τον δικαίωσε, υποχρεώνοντας τον Άρη να πληρώσει 50.000 ευρώ, ως “ποινή” για την καθυστέρηση κι ενώ ο Ισπανός συνολικά αποκόμισε πάνω 350.000 ευρώ!

Από τη μία υπάρχει το ξεκάθαρο θράσος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόσα χρόνια δήλωνε… φίλος της ομάδας (τύφλα να έχουν οι εχθροί δηλαδή) και από την άλλη μία FIFA η οποία με ύπουλο ρόλο μονόπατα υπέρ των ποδοσφαιριστών και καταστρέφει ομάδες και το ίδιο το ποδόσφαιρο με αποφάσεις όπως αυτή αλλά και άλλες που έχει εκδώσει στο παρελθόν.

To Top