ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! «Ιπτάμενοι» πολίστες!

«Έλληνες All Star ή μήπως NBAers;», ήταν το ρητορικό ερώτημα που τέθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης όταν ανέβασαν οι παρακάτω φωτογραφίες (από το 1ο ALL STAR GAME) στο προφίλ του ΣΕΑΥ στο Facebook.

Οι «ιπτάμενοι» πολίστες τα έκαναν όλα κι οι θεατές στο «Α. Δημητρόπουλος» του ΑΝΟΓ τα «είδαν όλα».

Εντυπωσιακό θέαμα παρουσίασαν οι πολίστες που συμμετείχαν στο πρώτο All Star Game που διοργάνωσε ο ΣΕΑΥ στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Φοβερά «άλματα» στο νερό και δυνατά σουτ έδωσαν μια διαφορετική εικόνα του αθλήματος, με τον Μανώλη Μυλωνάκη μάλιστα να κλέβει τα φώτα και να γίνεται στόχος… τρολαρίσματος απ’ τον Κώστα Κοκκινάκη, που τον βοήθησε κάτω απ’ το νερό να… περπατήσει στον αέρα.

Ο Κοκκινάκης δημοσίευσε τη φωτογραφία του συμπαίκτη του -που έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου- μαζί με την ιστορία που… εξηγεί τις «υπερφυσικές» δυνάμεις του Μυλωνάκη. (Με το χιούμορ που αναλογεί στην μακροχρόνια φιλία τους, φυσικά).

«Διαβάζω από το πρωί σχόλια του τύπου, αδύνατον, no way, what a fuck κι επειδή ήμουν εκεί εχθές έχω να πω ότι ο Μανόλης έχει δουλέψει σκληρά από πολύ μικρός. Σε ηλικία 9 χρονών όταν ένας τράγος εκτός ελέγχου μπήκε στην αυλή του σχολείου του, κατάφερε να τον πιάσει και να δέσει κόμπο τα κέρατα του. Αμέσως όλοι κατάλαβαν ότι αυτό το παιδί είχε κάποιο χάρισμα. Τότε ένας Κινέζος έμαθε για το κατόρθωμά του κι ανέλαβε την εκπαίδευση του μικρού, τότε, Μανόλη.

Αυτός ήταν που του έμαθε να πετάγεται τόσο ψηλά έξω από το νερό, βάζοντας νερό μέσα στα νύχια του ποδιού του, κάνοντας ταυτόχρονα πολύ γρήγορες κινήσεις στα δάχτυλα. Όσοι τον ξέρουμε καλά γνωρίζαμε, ήρθε η ώρα να το μάθει όλος ο κόσμος… Φίλε Μανωλάτση σε ευχαριστούμε!!!», ανέφερε ο έμπειρος παίκτης του Υδραϊκού στο προφίλ του στο Facebook.

polo-2 polo-3 polo-4 polo-5

 

To Top