Απίστευτο μπάχαλο λόγω ΕΟΚ! Μετατέθηκε την Τρίτη (7/10) το Άρης-ΑΕΚ!

“Μπαλάκι” έγιναν τα παιχνίδια Κυπέλλου μεταξύ των οποίων και το Άρης-ΑΕΚ, το οποίο τελικά μετατέθηκε για την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, στις 17:00. Η ΕΟΚ έκανε για μια ακόμη φορά το θαύμα της, δείχνοντας πόσο αναξιόπιστη και ανίκανη είναι αλλάζοντας για τρίτη φορά σε λίγες ώρες το πρόγραμμα των αγώνων! Για γέλια και για κλάματα δηλαδή!

Η νέα ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης, τρίτη στη διάρκεια της σημερινής μέρας για το ίδιο θέμα όχι φυσικά με δική της υπαιτιότητα και ευθύνη αλλά λόγω των αστείων χειρισμών από πλευράς ΕΟΚ αναφέρει: “Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ με νέα ανακοίνωσή της, ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΡΗ και την ΑΕΚ (στο «Nick Galis Hall») για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, θα γίνει την Τρίτη 7/10 στις 5μ.μ.

Η Ομοσπονδία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος τροποποιείται, μετά την κοινοποίηση στην ΕΟΚ, σήμερα 30/9 και ώρα 15.15 της πλήρους Υπουργικής απόφασης, η οποία διευκρινίζει ότι αναβάλλονται οι αθλητικές συναντήσεις έως και τις 6/10. Έτσι οι αγώνες Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Π.-Κόροιβος Αμαλιάδας, της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν στις 7/10».

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ ξεκινά από αύριο Τετάρτη 1/10. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας η τιμή είναι 5 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 1ος όροφος, τηλ. 2310 265 600), από αύριο μέχρι την Παρασκευή (3/10), 9π.μ. – 8μ.μ., τη Δευτέρα 6/10 από τις 9π.μ. ως τις 8μ.μ. και την ημέρα του αγώνα (Τρίτη 7/10) από τις 9π.μ.”

To Top