ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απίστευτο! Οδεύει προς Νοέμβριο η σέντρα της Φούτμπολ λιγκ!

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο η έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ λιγκ,να πάει για τις αρχές Νοεμβρίου, λόγω της μη χορήγησης πιστοποιητικών συμμετοχής στις υπόλοιπες δεκατρείς ΠΑΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, ένας από τους λόγους που οδήγησαν στην εκ νέου αναβολή της σέντρας του πρωταθλήματος δεν είναι άλλος από την μη χορήγηση πιστοποιητικών στις υπόλοιπες δεκατρείς από τις συνολικά 18 ΠΑΕ.

Από την πλευρά της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έκανε γνωστό χτες ότι λόγου φόρτου εργασίας δεν θα προχωρούσε στο άνοιγμα κανενός φακέλου, πόσο δε από την στιγμή που αποφασίστηκε ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο να αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές, οι υποθέσεις μετατέθηκαν για την ερχόμενη Πέμπτη (27/10), με τον έναν από τους όρους έναρξης που είχε τεθεί στο προχτεσινό Δ.Σ., να μην ικανοποιείται και με τον κίνδυνο πλέον η έναρξη αυτού να πηγαίνει για τις αρχές Νοεμβρίου να είναι πλέον ορατός.

Η Football League από την πλευρά της, ενημέρωσε χτες για το ότι ζήτησε από την ΕΠΟ να δείξει κατανόηση, όσον αφορά το θέμα των πιστοποιητικών, πόσο δε από την στιγμή που την προσεχή εβδομάδα ξεκινά το Κύπελλο Ελλάδος, ωστόσο μόνο σίγουρο δεν είναι αυτό ότι θα ισχύσει και για το πρωτάθλημα.

Μ΄αυτά και μ΄αυτά όπως είναι φυσικό οι φωνές από τις ομάδες για την μη εξέταση των φακέλων, οι οποίοι έχουν κατατεθεί από τον περασμένο Αύγουστο αναμένεται να αυξηθούν, ενώ μεταξύ άλλων οι ενημερότητες τους λήγουν στο τέλος του τρέχοντος μήνα, κάτι που σημαίνει ότι θα τους ζητηθούν καινούργιες.

To Top