ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Απίστευτο: Ο Ζντοβτς πήγε να χτυπήσει με γροθιά τον Γκριν την ώρα του αγώνα στο ΣΕΦ! (video)

Τρομερό επεισόδιο στο ΣΕΦ με τον Γιούρι Ζντοβτς να εκφράζει έντονα παράπονα στον Τορίν Γκριν και να προσπαθεί να τον χτυπήσει. Στα αποδυτήρια ο Αμερικανός. Δείτε το βίντεο.

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στον πάγκο της ΑΕΚ, στη δεύτερη περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον Γιούρι Ζντοβτς να τα… χώνει στον Τορίν Γκριν, τον οποίο έστειλε στα αποδυτήρια. Προηγουμένως πήγε να τον χτυπήσει.

Mε το σκορ στο 28-27, ο Σλοβένος προπονητής «τράβηξε» στον πάγκο τον Γκριν και ακολούθησε… χάος. Ο Ζντοβτς ζήτησε από τον Αμερικανό να τον πλησιάσει, εκείνος αδιαφόρησε και κάθισε στον πάγκο.

Σε εκείνο το σημείο, προπονητής της ΑΕΚ «εξερράγη» και έκανε κίνηση, ώστε να χτυπήσει τον παίκτη του. Αμέσως, οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ σηκώθηκαν για να σταματήσουν τον καυγά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Γκριν οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό στον πάγκο της ΑΕΚ, επί ημερών Ζντοβτς. Η αρχή είχε γίνει με έντονη λογομαχία του Σλοβένου με τον Κούπερ σε αγώνα με τον Αρκαδικό, ενώ είχαν ακολουθήσει πολλές φωνές στον Τζέι Κόβαν Μπράουν σε παιχνίδι με την Κηφισιά.

Πηγή: sdna.gr

 

To Top