Απίστευτο: Ο Σενγκέλια θα παίξει τρία ματς σε τέσσερις μέρες!

Τα προβλήματα που δημιουργεί η ταυτόχρονη ύπαρξη της Ευρωλίγκας και των «παραθύρων» της FIBA είναι ήδη γνωστά εδώ και μερικά χρόνια, αλλά ο Τόρνικε Σενγκέλια θα το πάει…. σε άλλο επίπεδο, καθώς θα αναγκαστεί να δώσει 3 αγώνες σε 4 μέρες!

Ο Γεωργιανός δεσμεύτηκε να βοηθήσει τη χώρα του στα επερχόμενα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. Ως εκ τούτου, προσγειώθηκε ήδη στο Άμστερνταμ την Τρίτη (21/2), όπου η Γεωργία θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία την Πέμπτη.

Αμέσως μετά από αυτό το παιχνίδι, ο Σενγκέλια θα επιστρέψει στη Μπολόνια, καθώς η Βίρτους θα παίξει τον αγώνα της για την Ευρωλίγκα εναντίον της Μπασκόνια.

Τέλος, ο 31χρονος φόργουορντ θα ταξιδέψει στην Τιφλίδα, όπου η Γεωργία θα δώσει έναν κρίσιμο αγώνα προκριματικών με την Ισλανδία την ερχόμενη Κυριακή (26/2).

Η Γεωργία και η Ισλανδία μοιράζονται ρεκόρ 4-4 στον όμιλό τους και βρίσκονται στην 3η και 4η θέση, αντίστοιχα. Μόνο οι τρεις πρώτες ομάδες κερδίζουν μια θέση στα τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να αποφασίσει ποια ομάδα θα εξασφαλίσει μια θέση στη διοργάνωση. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό για τη Γεωργία να έχει τον πιθανότατα καλύτερο παίκτη της στο ρόστερ.

To Top