Απίστευτο: Ο Τζούνιορ διέσχισε τον Iορδάνη ποταμό! (photo)

Ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που χρίστηκε σκόρερ στο τελευταίο πρωτάθλημα της Super League, o Μάνουελ Σίλβα Τζούνιορ (βαδίζει πλέον προς τα 38), αντλεί δύναμη από τη θρησκεία και αποφάσισε να διασχίσει τον Ιορδάνη ποταμό!

Μετά τις υποχρεώσεις του με τον Παναιτωλικό ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής (που τον Σεπτέμβρη συμπληρώνει τα 38 χρόνια του) επέλεξε να ταξιδέψει οικογενειακώς στους Αγίους Τόπους για προσκύνημα πριν μεταβεί ακολούθως στην πατρίδα του για διακοπές.

Οσοι γνωρίζουν βέβαια τον Τζούνιορ δεν περίμεναν να δουν στα social media τις φωτογραφίες του από τον Ιορδάνη ποταμό για να διαπιστώσουν τη στενή σχέση του με τη θρησκεία.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ακόμη και προσερχόμενος στις προπονήσεις (παλαιότερα στον Εργοτέλη, τα τελευταία χρόνια στον Παναιτωλικό) συνηθίζει να μονολογεί αποσπάσματα από ψαλμούς!

Πέρα πάντως από την άνωθεν βοήθεια βασίστηκε και στην αξία του για να διάγει μία ακόμη σεζόν ως βασικός στην Ελλάδα (27 συμμετοχές, οι 25 στο αρχικό σχήμα) έστω κι αν εν τέλει αποχωρεί από τον Παναιτωλικό.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top