Απίστευτο! Ο Φελαϊνί δίνει 3.000.000 ευρώ και «σώζει» από την διάλυση την Σταντάρ Λιέγης

Ο Μαρουάν Φελαϊνί θα δανείσει τρία εκατομμύρια ευρώ στην Σταντάρ Λιέγης, ομάδα με την οποία έγινε επαγγελματίας, προκειμένου να γλιτώσει την διάλυση.

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ. Ο Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε και νίκησε τον κορονοϊό, πρόκειται να δανείσει τρία εκατομμύρια ευρώ στην Σταντάρ Λιέγης, ομάδα με την οποία έγινε επαγγελματίας ο Βέλγος μέσος.

Η Σταντάρ φλερτάρει με την διάλυση και τον υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, λόγω σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων. Και ο ποδοσφαιριστής της κινεζικής Σάντονγκ Λουνένγκ, μαζί με άλλους επενδυτές, θα επιτρέψουν στην ομάδα της Λιέγης να ανακτήσει την επαγγελματική της άδεια, την οποία η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της είχε αρνηθεί πριν από λίγο καιρό.

Ο πρώην μέσος των Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ο μοναδικός που στέκεται στο πλευρό της Σταντάρ. Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό ότι ο Άξελ Βίτσελ, ο οποίος επίσης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Λιέγης, απέκτησε το 45% του γηπέδου της ομάδας!

To Top