Απίστευτο παρασκήνιο του τελικού Κυπέλλου: «Άλλαξαν ρόλους οι τρεις διαιτητές του αγώνα»

Στην αλλαγή ρόλων των τριών διαιτητών του τελικού του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ προχώρησε η ΚΕΔ με τη σύμφωνη γνώμη του Βίτορ Μέλο Περέιρα χωρίς να ενημερώσει όμως η Ελληνική Ομοσπονδία για κάτι τέτοιο. 

Την αποκάλυψη αυτή κάνει αθηναϊκή εφημερίδα στο οποίο μάλιστα αναφέρονται και οι αλλαγές που έγιναν.

«Συγκεκριμένα, ο α’ βοηθός Τόρστεν Σίφνερ αντικαταστάθηκε από τον Μαρκ Μπορς, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί ως βοηθός του VAR. Ο Σίφνερ ήταν κανονικά στο ΟΑΚΑ το περασμένο σαββατόβραδο ως τέταρτος διαιτητής και ο Σβεν Γιαμπλόνσκι, από τέταρτος που είχε οριστεί ανέλαβε τελικά τον ρόλο του βοηθού VAR. Πήρε δηλαδή τη θέση του Μπορς πίσω από τα μόνιτορ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος αναφέρεται γιατί έγινε η αλλαγή αυτή. Ο Σίφνερ ένιωσε στομαχικές διαταραχές το μεσημέρι της ημέρας του αγώνα και ενημέρωσε τον Τσβάιερ, τον διαιτητή του αγώνα για το πρόβλημα. Εκείνος με τη σειρά του μίλησε με τον Περέιρα ο οποίος μετά από συζητήσεις που είχε με τους Γερμανούς διαιτητές αποφάσισε να γίνουν οι αλλαγές.

Το περιστατικό αυτό όμως δεν γνωστοποιήθηκε προς τις ομάδες και τον Τύπο από την ΚΕΔ με αποτέλεσμα να πραγματοποιείται το ματς με τις αλλαγές οι οποίες μετά το τέλος του αγώνα γράφηκαν στο φύλλο αγώνα .

To Top