Απίστευτο ριφιφί στη Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν σχεδόν 2.000 ευρώ και ναρκωτικά χάπια από το φαρμακείο (video-photos)

Σχεδόν 2.000 ευρώ απέσπασαν οι δράστες οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα με τη μέθοδο του ριφιφί εισήλθαν από παρακείμενο κατάστημα σε φαρμακείο στην περιοχή των Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκτός από το χρηματικό ποσό πήραν και ναρκωτικά χάπια.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια στοχευμένη ενέργεια, καθώς οι δράστες γκρέμισαν με ειδικά εργαλεία το τοιχίο στο ακριβές σημείο όπου το κατάστημα -το οποίο είναι προς ενοικίαση- συνδέεται με το ταμείο του φαρμακείου. Σε μόλις λίγα τετραγωνικά του χώρου κατάφεραν να εισέλθουν εντός του καταστήματος και να αφαιρέσουν αρχικά ένα ποσό των 500 ευρώ από το ταμείο και ακολούθως εντόπισαν και άλλα χρήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr εκτιμάται ότι η συνολική λεία αγγίζει τις 2.000 ευρώ, ενώ έκλεψαν και κουτιά με ναρκωτικά χάπια.

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη η οποία έφτασε πρώτη στο φαρμακείο ανέφερε ότι «μόλις μπήκα στο μαγαζί αντίκρισα τις υλικές ζημιές και το ταμείο που ήταν πεσμένο στο πάτωμα. Λείπανε όλα τα λεφτά. Υπήρχε μια μεγάλη τρύπα στον τοίχο. Στον πίσω χώρο έγινε μεγαλύτερη ζημιά. Ανοίξανε ντουλάπια, πετάξανε κάτω έγγραφα, αδειάσανε μέχρι και τον κάδο με τα σκουπίδια, κάποια σκισμένα φάρμακα επίσης. Λείπανε κάποια ναρκωτικά χάπια που είναι δύσκολο να τα προμηθευτείς».

Η εκτίμησή της είναι πως πρόκειται για άτομα, τα οποία ενδεχομένως να έχουν επισκεφθεί το φαρμακείο ως πελάτες. «Ενδεχομένως να είναι άτομο ή άτομα που έχουν ξανά έλθει ως πελάτες στο φαρμακείο και γνώριζαν καλά τους χώρους» πρόσθεσε.

Πηγή: ThessToday.gr
To Top