Απίστευτο χαρακίρι με ισοπαλία (3-3) σαν ήττα!

Ο Άρης αυτοκτόνησε στο Παγκρήτιο σε ένα παιχνίδι θρίλερ! Οι κίτρινοι ενώ βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας με 2-0, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή (2-3), αλλά τελικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης!

Το τελικό σκορ (3-3)… χαρακίρι για τον Άρη αποτελεί αποτέλεσμα της απειρίας της νεανικής ομάδας των κίτρινων και της άτυχης έμπνευσης του Μιλίνκοβιτς να βάλει στις καθυστερήσεις τον Πουλίδο, ο οποίος ήταν ωσεί παρών στο τρίτο γκολ των Κρητικών!

Χωρίς σκορ έληξε το πρώτο 45λεπτο στο Παγκρήτιο. Oι Κρητικοί είχαν ευκαιρίες με χαρακτηριστικό σημείο τα δυο δοκάρια με τους Ρομάνο και Μπαντιμπανγκά με τον Διούδη, ταυτόχρονα, όποτε χρειαζόταν, να φωνάζει «παρών». Από την άλλη, οι κίτρινοι είχαν μία καλή στιγμή στο 21′ με τον Μανιά σε μία φάση, όπου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Πελέ, αλλά ο Τριτσώνης έκλεισε τα μάτια! 

Στο β’ ημίχρονο το ματς τα είχε όλα… Μέσα σε τρία λεπτά ο Εργοτέλης βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 με κεφαλιά του Μπαντιμπανγκά (62′) και φάουλ του Πελέ (64′) και εκεί που όλοι πίστεψαν πως το ματς τελείωσε, ήρθε η ανατροπή! Ο Άρης έδειξε χαρακτήρα.

Ο Μιλίνκοβιτς έριξε στο ματς στο 68′ τον Τάτο που δεν ξεκίνησε λόγω προβλήματος τραυματισμού και στο 69′ στην πρώτη του επιθετική ενέργεια μείωσε με εκπληκτικό σουτ για να έρθει στο 71′ το 2-2. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ “σέρβιρε”, ο Νταμαρλής ακούμπησε την μπάλα με το κεφάλι και το 2-2 ήταν γεγονός. Η επιστροφή του Αρη στο ματς ήταν γεγονός.

Και όχι μόνο. Ο Τάτος στο 80′ πήρε το ριμπάουντ στο φάουλ του Ουντότζι που βρήκε το δοκάρι και εκτέλεσε τον Αθανασίου δίνοντας προβάδισμα! στους «κίτρινους».

Ο Άρης όμως από την… Εργο-τέλεια ανατροπή έφτασε στο απόλυτο χαρακίρι. Στο 90′ η σέντρα-σουτ του Τζανακάκη βρήκε το δεξί δοκάρι του Διούδη και στις καθυστερήσεις με τον Μπαντιμπανγκά ισοφάρισε στο 95′! Στη φάση της τραγικής… αυτοκτονίας, ο Πουλίδο μπέρδεψε παρά έδεσε την άμυνα (τι… όνειρο είδε ο Μιλίνκοβιτς) ήταν… αόρατος και οι Κρητικοί ισοφάρισαν.

Ο Τριτσώνης εκτέθηκε για μια ακόμη φορά αφού δεν έδωσε πέναλτι μαρς υπέρ του Άρη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Μεχία, Κοζορώνης (80′ Μπουχαλάκης), Χαλκιαδάκης, Ρομάνο (76′ Βερπακόφσκις), Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Διαμαντάκος (78′ Αναστασάκος).

ΑΡΗΣ: Διούδης, Νταμαρλής (89′ Πουλίδο), Οικονομόπουλος (68′ Τάτος), Κύργιας, Αγγελούδης (68′ Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Τσουμάνης, Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ.

To Top