«Αγαπάμε τον Βύντρα». Επική γκάφα!

Ένα non paper που έγινε κατά λάθος. paper! Ποια εφημερίδα έκανε τη γκάφα της χρονιάς και ποιοι «αγάπησαν» ξαφνικά τον Βύντρα; Ο Μίλων Φιρίκης και οι «Μικροί Ήρωες» έχουν τις απαντήσεις.

Τυχεροί οι αναγνώστες των «Νέων» φίλοι μου! Είχαν σήμερα την καλύτερη (με διαφορά) ενημέρωση για το θέμα του Λουκά Βύντρα. Αυτό που λέμε «ενημέρωση από μέσα» (πιο μέσα δεν γίνεται). Ο τίτλος του ρεπορτάζ «Αγαπάμε τον Βύντρα!» σου έδινε το πρώτο δυνατό χτύπημα.

Για την ακρίβεια σε έκανε να γυρίσεις στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας για να σιγουρευτείς ότι είχες πάρει την σωστή κι όχι «την δική μας απάντηση, την απάντηση των φιλάθλων», την έγκριτη «Derbynews». Ύστερα απ’ το πρώτο σοκ, το μάτι σου έπεφτε και στον υπέρτιτλο «με αιχμηρή ανακοίνωση ο Ολυμπιακός υπεραμύνεται της προσπάθειας να αποκτήσει τον διεθνή αμυντικό» και πήγαινες φουλ για εγκεφαλικό. Μα να βγάλει κοτζάμ Ολυμπιακός ανακοίνωση για τον Βύντρα; (θα έσκαγε απ’ τη ζήλια του ο Τζίγγερ).

Κι όμως, το ρεπορτάζ ήταν σαφές! Έγραψε η καλή εφημερίδα: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε χθες εξηγήσεις για την κίνηση απόκτησης του Βύντρα: “Είναι ένας εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής και μάλιστα σε θέση που αποχώρησε ο Τοροσίδης.

Ο Βύντρα δεν είναι Κυργιάκος και δεν έχει προκαλέσει ποτέ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ποτέ ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν τον έβρισε γιατί ήταν κακός παίκτης και μάλιστα τα τελευταία χρόνια ήταν ο καλύτερός τους παίκτης, όμως ο Φορέας τον χρέωνε στον Τζίγγερ. Στο τελευταίο του παιχνίδι το μισό γήπεδο τον αποθέωνε σε κάθε επαφή με την μπάλα και οι οργανωμένοι τον αποδοκίμαζαν.

Ολοι οι προπονητές του τον έχουν χαρακτηρίσει εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και επαγγελματία. Ακόμη και στον Παναθηναϊκό, που του φέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο, έφτυνε αίμα στις προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός με την απόκτησή του κάνει πλάκα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αλαφούζος θα πληρώσει για δύο χρόνια κοντά στο 1 εκατ. ευρώ τον παίκτη που θα παίζει στον Ολυμπιακό. Δεν είναι περίπτωση Βολκόφ. Τότε τα συμβόλαια ήταν τρελά και τα εκατομμύρια αμέτρητα.

Τώρα, σε εποχή που ο Παναθηναϊκός κάνει συμβόλαια πείνας, ο Αλαφούζος θα πληρώνει 600.000 ευρώ τον χρόνο τον Κατσουράνη για να παίζει στον ΠΑΟΚ και 500.000 ευρώ τον Βύντρα για να παίζει στον Ολυμπιακό”».

Μια μικρή λεπτομέρεια υπάρχει μόνο που χαλάει αυτό το καταπληκτικό ρεπορτάζ. Ότι δεν επρόκειτο για ανακοίνωση του Ολυμπιακού, αλλά για non paper που είχε μοιράσει για να περάσει τη «γραμμή» της ομάδας σχετικά με το θέμα του Βύντρα!!! Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα τρομερό. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αξίζει ένα «non» να μας χαλάσει τέτοια ιστορία;

Εάν διαβάζοντας το non paper-«ανακοίνωση» φίλοι μου, το περιεχόμενο του σας φάνηκε γνωστό και σπάτε το κεφάλι σας να θυμηθείτε πού αλλού το έχετε ξαναδιαβάσει, θα σας δώσω τη βοήθεια του κοινού. Πολλά σάιτ και εφημερίδες μέσες άκρες τα ίδια έγραψαν, για καλό σκοπό όμως. Για να σας ψυχαγωγήσουν! Είναι το γνωστό κουίζ: Βρείτε τις 5 διαφορές με το non paper και κερδίστε. Μια αγάπη για το Λουκά Βύντρα.

Πηγή: gazzetta.gr

To Top