Χωρίς κατηγορία

Απίστευτο: O Εργοτέλης ζητάει 200.000 ευρώ! Πιέζει για Άρη ο Κατσικοκέρης

Ο Άρης έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση στον Εργοτέλη για την απόκτηση του Νίκου Κατσικέρη έχοντας συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη. Η Κρητική ομάδα ούτε λίγο πολύ ζητάει 200.000 ευρώ. Απίστευτο;

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Λαμπράκη, γενικού αρχηγού του Εργοτέλη σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Άρη, η διαφορά αυτή είναι της τάξης των 130.000 ευρώ! 
Συγκεκριμένα, η Κρητική ομάδα ζητάει 200.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον 24χρονο φορ με ελεύθερη μεταγραφή. Απίστευτο νούμερο που δεν συμβαδίζει με την σημερινή εποχή ακι τις δυνατότητες του Άρη. Εκτός κι αν οι Κρητικοί ζουν σε ένα… παράλληλο σύμπαν.

Η τελική προσφορά της διοίκησης στον Εργοτέλη χθες βράδυ ήταν 70.000 ευρώ και δύο παίκτες ως δανεικούς ή ελεύθερους, αλλά οι Κρητικοί θεωρούν μικρή την προσφορά και δεν ενδιαφέρονται για τους παίκτες που δίνει ο Άρης!

Την  ίδια ώρα οι κίτρινοι ποντάρουν στην έντονη επιθυμία του Κατσικοκέρη να μετακομίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και την πίεση που ασκεί στη διοίκηση του Εργοτέλη.

Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Πέμπτη. Αν οδηγηθεί σε οριστικό «ναυάγιο», τότε ο Άρης θα στραφεί στην περίπτωση του Σοϊλέδη από τη Δόξα Δράμας, από την οποία θέλει και τον Σικαλιά…

To Top