ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απαγορευτικό από την Αστυνομία και για το ΑΕΚ – Άρης, λόγω Ερντογάν

Παρότι αρχικά φαινόταν πως δεν θα επηρέαζε το παιχνίδι κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη η επίσκεψη Ερντογάν, η Αστυνομία έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες απαγορευτικό και για το συγκεκριμένο ματς.

Η φράση “προς το παρόν” ήταν κλειδί ως προς τις πληροφορίες που υπήρχαν για το εάν θα επηρεάσει την διεξαγωγή του ματς κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη η επίσκεψη του Ερντογάν την ίδια ημέρα στην Αθήνα. Διότι πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρεις, οι πληροφορίες που έρχονται είναι πως η Αστυνομία ετοίμασε απαγορευτικό και για το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Δεκεμβρη.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, γενικώς το διήμερο 6 και 7 Δεκεμβρίου, δεν υπάρχει η δυνατότητα να διατεθούν δυνάμεις για να γίνουν παιχνίδι ποδοσφαίρου εντός Αττικής. Αφενός λόγω της μαύρης επετείου από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αφετέρου λόγω της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα. Και είναι κάτι για το οποίο ενημερώθηκε η ΕΠΟ.

Ακόμα η ΑΕΚ και ο Άρης δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση, καθώς δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη απόφαση. Αυτή είναι η εισήγηση της Αστυνομίας, αλλά προφανώς και είναι σχεδόν αδύνατον να μην ληφθεί υπόψιν στην σύσκεψη που θα γίνει για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και το ΑΕΚ – Άρης οδεύει προς αναβολή.

To Top