ΜΠΑΣΚΕΤ

Απαγορεύονται οι απώλειες με Κολοσσό για το κυνήγι της τέτραδας (17.15, PRESSARIS LIVE)

Mόνο νίκη με κάθε τρόπο θέλει ο Άρης σήμερα κόντρα στον Κολοσσό που έχει την παράδοση με το μέρος του στο Παλέ (17.15, PRESSARIS LIVE).

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα , με μία προπόνηση. Ένα μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, η συμμετοχή του οποίου στον αγώνα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Γιάννης Καστρίτης ακόμη και σήμερα θα έχει προβλήματα τραυματισμών και αν είναι πλήρεις δεν θα έχει όλους τους παίκτες έτοιμους.

Ο Κολοσσός, παρά την ήττα του πρώτου γύρου και χάρη στο 8/8 που έκανε στην προηγούμενη τετραετία, εντός και εκτός έδρας, διατηρεί σημαντικό προβάδισμα στην ιστορία των αγώνων του με τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης (5η, 8-7) προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΚ  με την οποία έφερε σε ισορροπία τον απολογισμό της μακριά από το γήπεδο της (4-4).

Σε αυτό έχει θετικό πρόσημο με τέσσερις νίκες και τρεις ήττες, έχοντας δύο διαδοχικές επιτυχίες απέναντι στο Περιστέρι και τον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, ώστε να μείνει σε τροχιά τετράδας.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης μίλησε για τον  αγώνα με τον Κολοσσό.

«Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός είναι μία καλή ομάδα, η οποία παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο τελευταία, μετά τις πρόσφατες προσθήκες. Είναι ένας αγώνας που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να συνεχίσουμε με νίκη και να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η συγκέντρωση, η αποφασιστικότητα από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και η ενέργεια στην άμυνα, μετά από συνεχόμενους αγώνες υψηλών απαιτήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι «κλειδιά» για την έκβαση του αγώνα. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ και ο περιορισμός συγκεκριμένων παικτών θα παίξουν επίσης καθοριστικό ρόλο»

To Top