Απαγόρευση δηλώσεων στη Σόφια χωρίς λόγο και αιτία!

Το PRESSARIS ήταν παρών στην Ουνιβερσιάδα Χάλε και κάλυψε τον αγώνα του Άρη με την Λουκόιλ όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσε. Με την εξέλιξη του φιλικού σε… ζωντανή μετάδοση, με περιγραφή και σχόλιο, με φωτογραφίες και βίντεο. Είχε όλη την καλή διάθεση – υποχρέωσή μας είναι άλλωστε – να μεταφέρει στους φιλάθλους της ομάδας και το ρεπορτάζ του αγώνα, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά…

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε με εντολή της ΚΑΕ. Το μοναδικό (ελληνικό) μέσο ενημέρωσης που ήταν σήμερα παρών στη Σόφια για να ενημερώσει τους φιλάθλους του Άρη βρήκε μπροστά του… απαγόρευση δηλώσεων!

Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής είπε ότι υπάρχει εντολή διοίκησης για να μην μιλήσει ούτε ο ίδιος, ούτε οι παίκτες στον απεσταλμένο του PRESSARIS. Το γραφείο Τύπου και υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Μαρία Ελένη Κουλούρη είπε ότι αυτή ήταν απόφαση του Βαγγέλη Αλεξανδρή και ίσχυε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Μύλος!

Η ουσία είναι μία. Οι φίλαθλοι του Άρη δεν έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν πλήρως για την αγαπημένη τους ομάδα, να διαβάσουν και να δουν τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Το PRESSARIS ζητάει συγνώμη από τους αναγνώστες του που δεν θα μπορέσει να παρέχει πλήρες ρεπορτάζ, παρότι αυτό δεν συνέβη εξαιτίας του. Για τα υπόλοιπα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

 

To Top