Απαγόρευση μεταγραφών στην ΑΕΚ – Τι γίνεται στο παιχνίδι με τον Άρη

Όπως είχε διαρρεύσει τις τελευταίες εβδομάδες, η διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθούσε να πείσει την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (CEV) να άρει την απαγόρευση μεταγραφή ξένων παικτών.

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση ξεκίνησε μετά την προσφυγή της Σόνιας Μποροβίνσεκ, πρώην αθλήτριας της γυναικείας ομάδας της Ένωσης, καθώς η Σλοβένα κεντρική προσέφυγε κατά της ΑΕΚ (γενικώς και όχι μόνο στο γυναικείο τμήμα) για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων της. Η CEV από την πλευρά της ανακοίνωσε την απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτών στην ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αν το θέμα δεν τακτοποιηθεί, η υπόθεση θα πάει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIVB).

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Ανδρέα Ανατολιωτάκη προσπάθησε να άρει την απαγόρευση με το επιχείρημα ότι η ποινή πρέπει να επιβληθεί μόνο στο γυναικείο τμήμα, ωστόσο η απόφαση της FIVB ήταν να επικυρώσει την απόφαση της απαγόρευσης μεταγραφών ξένων αθλητών. Μάλιστα η Παγκόσμια Ομοσπονδία απείλησε την Ένωση με νεώτερες κυρώσεις, από την στιγμή που δεν έχει τακτοποιηθεί το ποσό των 35.000 ευρώ στην Μποροβίνσεκ.

Πάντως, να σημειωθεί ότι ο μοναδικός ξένος που αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΚ, ο ακραίος, Μπάλσα Ραντούνοβιτς, θ΄ αγωνιστεί κανονικά αύριο κόντρα στους «κίτρινους».

Πηγή: www.volleynews.gr

To Top