Απαιτεί το αυτονόητο από τον Σιδηρόπουλο: 50-50…

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έχει, ήδη… συστηθεί στον Άρη. Με τις διαιτησίες του στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (πρωτάθλημα) και Ατρόμητο (κύπελλο). Την ίδια ώρα, ο κόσμος το ‘χει τούμπανο, ότι τρέφει μια συμπάθεια στην σημερινή αντίπαλη ομάδα των κίτρινων, ενώ για την προσωπική του ανέλιξη στη διαιτησία, δεν έχει επιδείξει ιδιαίτερες… ηθικές αντιστάσεις.

Ο Βορειοελλαδίτης διαιτητής από τα… Δωδεκάνησα θα είναι σήμερα ο διαιτητής του ντέρμπι της Τούμπας. Ο Άρης έχει πληρώσει ακριβά τις άσχημες διαιτησίες σε βάρος του, τόσο φέτος, όσο σε πολλά παιχνίδια κόντρα στην άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και ειδικά από τον Σιδηρόπουλο. Δεν θέλει πολλά, δεν ζητάει τίποτα. Απαιτεί ένα πράγμα από τον Σιδηρόπουλο, το αυτονόητο: να παίξει 50-50, να μοιράσει το καρπούζι και τα… κουκούτσια με δικαιοσύνη και όχι για να γίνει αρεστός σε συγκεκριμένα πρόσωπα, εξυπηρετώντας καταστάσεις.

Ο Άρης μέσω του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης εξέφρασε επίσημα την θέση της ομάδας. Αρκεί να θυμίσουμε τις δηλώσεις του. Θα είναι χρήσιμες σε όλους: «Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να σταθεί στο ύψος του αγώνα και των περιστάσεων. Ας μην είμαστε προκατειλημμένοι. Όλη η Ελλάδα θα παρακολουθήσει τον αγώνα και θέλουμε να παίξει 50-50 και να μη δούμε φαινόμενα περασμένων χρόνων με Καλόπουλο και Σταυρίδη. Δεν θέλουμε άλλους Καλόπουλους και Σταυρίδηδες. Θυμάστε είχα παραιτηθεί πριν το ματς με τον Σταυρίδη, όμως άλλοι δεν το θυμούνται. Με τους περισσότερους διαιτητές έχουμε παράπονα. Πρόσφατα είχαμε κάνει αίτημα στη Λίγκα να υπάρχει τουλάχιστον κλήρωση αλλά αυτό δεν το θέλει η FIFA και η UEFA».

Για την ιστορία αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε κάποιες ιστορίες για τις διαιτησίες στα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης… Πατήστε εδώ 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top