ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαιτητική εβδομάδα για τον Άρη με φιλικά και ταξίδια…

Η εβδομάδα που ξεκινάει θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τον Άρη, καθώς στην ατζέντα υπάρχουν… τρεις φιλικές αναμετρήσεις, εκτός κι αν αλλάξει μέρα το φιλικό με την ΑΕΛ.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Νίκος Οικονόμου

Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν αύριο τον Πανσερραϊκό στη Σκύδρα και μετά το τέλος του φιλικού αγώνα θα επιστρέψουν ενδεχομένως στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτό γιατί πάρθηκε η απόφαση η ομάδα να πει το “ναι” στην πρόταση της Σάλκε.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, καθώς αντί για 27 Αυγούστου, η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης. Την Τετάρτη θα υπάρξει ξεκούραση και την Πέμπτη η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία. Θα αγωνιστεί απέναντι στη Σάλκε την Παρασκευή και το Σάββατο θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Εδώ και καιρό είναι προγραμματισμένο φιλικό με την Λάρισα στις 30 Αυγούστου, για το οποίο υπάρχει μία δυσκολία, ως προς την αλλαγή του. Κάτι, όμως, που ενδεχομένως να γίνει τις επόμενες μέρες και έτσι ίσως μετατεθεί για την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

To Top