«Απαιτούμε το 50-50» το μήνυμα του Άρη σε ΕΠΟ και Σούπερ λίγκα

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης από την Αθήνα πλέον θα δρομολογήσει τις αντιδράσεις των κίτρινων μετά τα όσα έγιναν με αρνητικό πρωταγωνιστή του Βοσκάκη στη Βέροια.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ήδη υπάρχει έντονη κινητικότητα, ώστε να αντιδράσει ο Άρης διασφαλίζοντας τα συμφέροντά του. Δηλαδή το αυτονόητο. Από την Δευτέρα στάλθηκε επιστολή από τα γραφεία της Αλκμήνης στην ΚΕΔ και στον γνωστό και μη εξαιρετέο Γιώργο Καραμελίδη, τον πρόεδρο της, στην οποία σε έντονο ύφος απαιτείται: η ισονομία σε διαιτητικό επίπεδο! Η διαιτησία «οργίασε» στη Βέροια και οι κιτρινόμαυροι θέλουν να διασφαλίσουν το 50-50, το οποίο φέτος ουκ ολίγες φορές έχει καταστρατηγηθεί! “Δεν πάει άλλο, η οικογένεια του Άρη είναι καζάνι που βράζει” είναι το μήνυμα που θα “κατατεθεί” στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα έχει συνάντηση με τους ομολόγους του στην λίγκα Γιάννη Μώραλη και στην ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, σε μια προσπάθεια να εκφράσει από κοντά την έντονη δυσαρέσκεια των κίτρινων για την κατάσταση που βιώνουν σε επίπεδο διαιτησίας, απαριθμώντας μιας σειρά αρνητικών διαιτησιών.

Όπως σημειώθηκε σε άλλο ρεπορτάζ, ο Ηλιάδης επρόκειτο να ταξιδεύσει το πρωί της Τρίτης, αλλά επειδή είχε κάποιες συναντήσεις ενόψει της εκδίκασης της αίτησης της ΠΑΕ για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 την Παρασκευή, κατέβηκε στην Αθήνα με καθυστέρηση μερικών ωρών, ώστε από σήμερα να δώσει τη δική του μάχη.

To Top