ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαλλαγμένοι από το περίσσιο ψυχολογικό… βάρος, προσηλωμένοι στον στόχο

“Είπαμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε καλή προπόνηση γιατί στην ουσία αυτό το παιχνίδι αν καταφέρουμε να το πάρουμε, πάμε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά. Και από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα ματς, θα είμαστε πιο άνετοι, όσον αφορά τη βαθμολογία. Άρα ίσως θα μπορέσουμε να πάρουμε και πιο εύκολα αποτελέσματα. Χωρίς το άγχος της Ευρώπης”.

Αυτά ήταν τα λόγια του Τόλη Τερζή πριν από το κομβικό παιχνίδι με τον Βόλο. Στην πράξη, οι παίκτες του Άρη πήραν τη νίκη, άυξησαν τη διαφορά από τον Βόλο στους τέσσερις βαθμούς και πλέον το…πολύ άγχος έφυγε από από τις πλάτες τους…

Απαλλαγμένοι πλέον από το περίσσιο ψυχολογικό βάρος και έχοντας απομακρυνθεί από την ομάδα του Βόλου μπορούν και πρέπει “να τελειώσουν τη δουλειά” με την επίτευξη του μίνιμουμ στόχου, αυτού της εξόδου στην Ευρώπη.

Ξεκάθαρα, ο Άρης αρχής γενομένης του αγώνα με τον Ολυμπιακό ξεκινάει τον δεύτερο γύρο με λιγότερο άγχος, θέλοντας να αξιοποιήσει την ποιότητα του ρόστερ του, κλείνοντας τη σεζόν με το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

To Top