“Απαντήσεις” για τους τραυματισμούς, ετοιμάζουν την ομάδα ενόψει Πανιωνίου

milinkovic_loncar-rada.jpg

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και οι συνεργάτες του γυρίζουν σελίδα και ετοιμάζουν τον Άρη ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη η στόχευση είναι συγκεκριμένη. Από την μια να δοθούν “απαντήσεις” για τους μυϊκούς τραυματισμούς και τις πολλές θλάσεις, ενώ από την άλλη να ετοιμαστεί μια ομάδα που θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη, μέσα στη Νέα Σμύρνη.

‘Οπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης Ηλιάδης συναντήθηκε  χθεςμε τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, τον Ζόραν Λόντσαρ και τον Ραντιβόι Ραντάκοβιτς και εξέφρασε τον προβληματισμό του για τους πολλαπλούς τραυματισμούς παικτών (και) στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα ακόμα δεν έχει κερδίσει.

Το τεχνικό τιμ των Σέρβων ενημέρωσε τον Ηλιάδη πως ήδη αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί επακριβώς που οφείλονται αυτοί οι τραυματισμοί και διαβεβαίωσαν ότι θα βρουν άμεσα και την αιτία του προβλήματος και την λύση του.

Από κει και πέρα στο ιατρικό δελτίο, εκτός από τους Μιχάλη Κύργια και Άντι Ρένια (αμφότεροι συνέχισαν και το ατομικό πρόγραμμα), προστέθηκε και το όνομα του Βασίλη Τριανταφυλλάκου.

Ο 22χρονος μέσος, που υπέστη θλάση στον δικέφαλο στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου, υπολογίζεται ότι θα μείνει τρεις εβδομάδες περίπου εκτός προπονήσεων.

Η κατάσταση των υπόλοιπων παικτών (Ανδρέας Τάτος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Νίκος Ψυχογιός) δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Για σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»».

To Top