Έδωσε απαντήσεις ο Στεφανίδης

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσωπών της ΠΑΕ και του ΑΣ.  Το “παρών” έδωσαν κ.κ. Στεφανίδης και Ελευθεριάδης, οι οποίοι δέχθηκαν αρκετά ερωτήματα δίνοντας και τις σχετικές απαντήσεις.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε ότι έχει σταλεί ο φάκελος με τη δήλωση συμμετοχής των κίτρινων στη Football League και πως γίνονται συνεχείς επαφές με εταιρείες, προκειμένου να διαφημιστούν μέσω του Άρη. Ανέφερε, μάλιστα, ότι “οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο”.

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει, η διοίκηση της οποίας είναι επικεφαλής, σε περίπτωση που προκύψει επενδυτής, ο Στεφανίδης δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από τη θέση του.

Όπως ειπώθηκε μεταξύ των θεμάτων με τα οποία ασχολείται η ΠΑΕ είναι  οι πληρωμές σε παίκτες και προσωπικό, οι ανανεώσεις συμβολαίων και διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας στο Πράβετς. Επίσης, καταβάλλονται προσπάθειες για την καλύτερη αναδιοργάνωση του λογιστηρίου, αλλά και της Άρης ΕΜΠΟΡΙΚΗ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η συνάντηση που κράτησε περίπου τρεις ώρες πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και δεν υπήρξαν εντάσεις παρότι ο κ. Στεφανίδης δέχθηκε “βομβαρδισμό” ερωτήσεων.

To Top