Απαντήσεις του Γρόλλιου στην τηλεοπτική «Δίκη»

Ο Χρήστος Γρόλλιος φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική «Δίκη» του Σκάϊ το βράδυ της Δευτέρας φιλοξενούμενος του Κυριάκου Θωμαΐδη. Ο παράγοντας και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης παραβρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής με αντικείμενο συζήτησης τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Σούπερ λίγκας.
Στη διάρκεια της εκπομπής έγινε δέκτης επικριτικών σχόλιων που είχαν ως στόχο να βλάψουν την αξιοπιστία της κιτρινόμαυρης ομάδας και της προσπάθειας που καταβάλει σε μια δύσκολη περίοδο όπως η φετινή.
Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις από τον παρουσιαστή της εκπομπής, ο Άρης εμφανίστηκε από τον Αλέξη Κούγια ως ο ευνοημένος του συστήματος, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει χαριστικά στο πρωτάθλημα. Απίστευτα πράγματα δηλαδή…
Παράλληλα, έγιναν  κακόβουλα σχόλια κι από άλλους καλεσμένους της εκπομπής για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν την ειδική εκκαθάριση στις ΚΑΕ της Θεσσαλονίκης!
Μέσα σ΄ αυτό το περιβάλλον ο παράγοντας του Άρη κατάφερε κρατώντας αξιοπρεπή στάση, αλλά και γνωρίζοντας το αντικείμενο να δώσει τις απαντήσεις για να διαμορφώσουν οι τηλεθεατές αντικειμενική εικόνα.
Είναι απορίας άξιο να απομονώνονται νόμιμες, νομότυπες και απόλυτα ηθικές δράσεις του κίτρινου συλλόγου όπως αυτή της χορηγίας του ΟΠΑΠ, την ώρα που κι άλλες ομάδες προέβησαν σε ανάλογες ενέργειε.
Πράγματι ο Άρης ενοχλεί και η συγκεκριμένη δράση δείχνει τη δύσκολη αποστολή που έχει εντός κι εκτός των γηπέδων ο σύλλογος.

To Top