ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απαραίτητη πλέον η κάρτα φιλάθλου για τα ματς στο Χαριλάου, «πρεμιέρα» με ΑΕΛ στις 28/09

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης ενημερώνει πως η κάρτα φιλάθλου είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου στους εντός έδρας αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας, με την αρχή να γίνεται στις 28 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι, από εδώ και στο εξής, απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας ποδοσφαίρου (πρωταθλήματος και Κυπέλλου) είναι η απόκτηση ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Ο πρώτος αγώνας στον οποίο θα ισχύσει το παραπάνω είναι αυτός της 5ης αγωνιστικής της Super League, με την Α.Ε.Λ. (Σάββατο 28/9), στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από σήμερα Τρίτη (17/9), οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται την ΚΑΡΤΑ φιλάθλου και ηλεκτρονικά, μέσω της VIVA, στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

Υπενθυμίζουμε ότι η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ στοιχίζει 10 ευρώ και καθιερώνεται, σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του Συλλόγου μας. Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την περίοδο 2019-20.

Τρόποι αγοράς:

-Από τα γραφεία του Α.Σ:  Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 154 τηλ. 2310-326.619, Δευτέρα – Παρασκευή  από 10.00 μέχρι 18.00 και Σάββατο από 10:00 έως 14:00.

– Από σήμερα Ηλεκτρονικά μέσω της VIVA.

* Διευκρινίζεται ότι η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ δεν αφορά μόνο τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και όσους αγοράζουν εισιτήριο για κάθε αναμέτρηση της ομάδας μας.

* Για την αγορά της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, απαραίτητη είναι η προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

* Οι φίλοι του ΑΡΗ πρέπει να έχουν την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ μαζί τους κατά την αγορά του εισιτηρίου της εκάστοτε αναμέτρησης.

* Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί, με φυσική παρουσία, την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ και σκοπεύουν να αγοράσουν, ηλεκτρονικά μέσω της Viva, μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Α.Σ. ΑΡΗΣ (2310 326619) ώστε να προστεθεί στα στοιχεία τους το ΑΜΚΑ, το οποίο είναι υποχρεωτικό πεδίο για να αναγνωριστεί η κατοχή ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

* Παρακαλούνται οι φίλοι του ΑΡΗ να προμηθευτούν έγκαιρα την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, είτε ηλεκτρονικά, είτε από τα γραφεία του Α.Σ., ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός όσο πλησιάζει ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της ομάδας».

To Top