Απειλή απεργίας δικηγόρων! «Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να δικάσουμε» λένε στον Άρη

Την ώρα που κορυφώνεται η προσπάθεια του Άρη σε όλα τα επίπεδα διοικητικά και νομικά προέκυψε η είδηση της ενδεχόμενης πανελλαδικής απεργίας των δικηγόρων, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δημιουργήσει εμπλοκή στο θέμα της δίκης για το άρθρο 99.

Συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν σήμερα το απόγευμα σε εξέλιξη το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης, έγινε γνωστό (είδηση που επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου και πρώην προέδρος της Λέσχης Φίλων Άρη Νίκος Βαλεργάκης) ότι υπάρχει σαφές ενδεχόμενο να προκηρυχθεί πανελλαδική απεργία των δικηγόρων για το φορολογικό νομοσχέδιο, τις επόμενες ημέρες, ίσως και την 11η Ιανουαρίου, ημέρα εκδίκασης της υπαγωγής στο άρθρο 99.

Προκλήθηκε… συναγερμός στις τάξεις της ΠΑΕ, αλλά και της ΚΜΑ με δεδομένο ότι όπως τόνιζαν στην Αλκμήνης θέλουν να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης. «Ο Άρης είναι πανέτοιμος να παραστεί στη διαδικασία και να ζητήσει με όλα του τα όπλα την υπαγωγή του στο άρθρο 99. Δεν εξυπηρετεί κανέναν στον σύλλογο μια αναβολή», όπως σημείωναν κορυφαία στελέχη των κίτρινων, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα να επιθυμούν την αναβολή της υπόθεσης (ή και να τη ζητήσουν κιόλας) για να κερδίσουν χρόνο. «Εμείς θέλουμε να γίνει κανονικά η δίκη και θα είμαστε έτοιμοι γι αυτό», όπως σημείωναν χαρακτηριστικά.

Το απόγευμα της Πέμπτης στις 6 μ.μ. θα γίνει εκ νέου μια ευρεία σύσκεψη ΠΑΕ και ΚΜΑ, για να δρομολογηθούν οι τελικές κινήσεις και να υπάρξουν όλες εκείνες οι ενέργειες που θα έχουν σε θέση… μάχης τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

To Top