ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απειλή αφαίρεσης 6 βαθμών για Λαμία για χρησιμοποίηση έξι ξένων! Παρακολουθεί την υπόθεση και ο Άρης

Σπάρτη, Απόλλων και ΟΦΗ είναι έτοιμες να καταθέσουν ένσταση για την Λαμία για χρησιμοποίηση έξι ξένων στο σημερινό παιχνίδι! Παρακολουθεί την υπόθεση και ο Άρης

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, θα κατατεθεί ένσταση από την Σπάρτη, τον Απόλλωνα και τον ΟΦΗ σε βάρος της Λαμίας, προκειμένου να μηδενιστεί στο σημερινό παιχνίδι (νίκη 2-0) με την Σπάρτη για την 16η αγωνιστική της Φούτμπολ λιγκ, αλλά και να τις αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της Φθιώτιδας χρησιμοποίησε έξι ξένους ταυτόχρονα από το 51′ μέχρι το 80′:  Βάντερσον, Ρότσα, Μπλάζιτς, Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς.

Η ενδεκάδα της Λαμίας: Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας (32′ λ.τρ. Βάντερσον), Χριστοφιλέας (51′ Ρότσα), Μπλάζιτς, Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς (80′ Αυγενικού), Παπαργυρίου, Αναστασιάδης.

Απομένει να ξεκαθαρίσει εάν έχει βάση η ένσταση ή κάποιος ή κάποιοι παίκτες από αυτούς έχουν δικαίωμα συμμετοχής κανονικά ή όχι. Βάσει του ΚΑΠ  πρέπει να παίζουν τουλάχιστον έξι παίκτες στην ενδεκάδα με δικαίωμα συμμετοχής στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας.

Ο Ντουρμισάι που έχει μεν ελληνική ταυτότητα, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού είναι διεθνής με την εθνική Αλβανίας.

Για ανάλογη περίπτωση (πέντε ξένων στην Γ’ εθνική) τιμωρήθηκε ο Απόλλων Καλαμαριάς με μηδενισμό και -3 βαθμών για τον Μένκα.

Κάθε ομάδα με έννομο συμφέρον μπορεί να καταθέσει ένσταση εντός 48 ωρών. Να σημειώσουμε ότι ακριβώς την ίδια…γκέλα είχε κάνει ο Μπάμπης Τεννές και πέρσι στον Απόλλωνα!

Η Λαμία θα αντιμετωπίζει δηλαδή τον κίνδυνο αφαίρεσης συνολικά έξι βαθμών.

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης παρακολουθεί το θέμα κι ανάλογα θα κινηθεί.

To Top