“Απειλή για μας τα νέα πρόσωπα του Άρη”

Ο Νίκος Αναστασόπουλος χαρακτήρισε “τελικό” και για την Κέρκυρα το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη, για τον οποίο υπογράμμισε πως η παρουσία των Τάτου, Ζαραδούκα και Διαμαντάκου ειναι απειλή για την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα της Κέρκυρας στο “metrosport.gr”:

Το παιχνίδι με τον Άρη είναι «τελικός» για εσάς;

«Είναι τελικός το παιχνίδι με τον Άρη, όπως και όλα τα άλλα. Δεν έχουμε πολυτέλειες να λέμε, ποιοι αγώνες είναι πιο εύκολοι».

Υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση;

«Η ιδιαιτερότητα είναι πως τόσο η Κέρκυρα, όσο και ο Άρης έχουν τον ίδιο στόχο. Βρίσκεται και ο Άρης στην ίδια θέση, είναι αρκετά αγχωμένος».

Εσείς αισθάνεστε άγχος και πίεση;

«Εγώ προσωπικά όχι. Αναμφισβήτητα όμως, η τελευταία θέση που βρισκόμαστε, μαρτυρά το στρες της ομάδας συνολικά, κάτι που πρέπει να αποβάλλουμε».

Πως περιμένεις το παιχνίδι αγωνιστικά; Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα για την Κέρκυρα ή για τον Άρη;

«Θα είναι δυνατό και από τις δύο πλευρές. Η Κέρκυρα θα είναι εμφανώς βελτιωμένη, μετά τις τελευταίες δύο καλές εμφανίσεις, με τον Λεβαδειακό και την Ξάνθη. Πιστεύω θα κερδίσουμε τον Άρη. Δε νομίζω πως υπάρχει πλεονέκτημα. Δεν έχουμε δείξει, ότι στην έδρα μας είμαστε πιο ισχυροί. Παρ’ όλα αυτά, ελπίζω να αλλάξει αυτό με τον Άρη».

Οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν ενισχυμένοι, με νέα πρόσωπα. Σας απειλεί αυτό;

«Ναι, είναι απειλή. Δεν ξέρω βέβαια, κατά πόσο βελτιωμένος θα είναι. Εύχομαι να μην είναι. Γνωρίζω ποδοσφαιρικά τον Τάτο και τον Ζαραδούκα. Πρόκειται για καλούς και έμπειρους παίκτες, που θα βοηθήσουν. Επίσης, ξέρω και τον Διαμαντάκο, αλλά μόνο από την Εθνική».

To Top